Slevy s AP+ Slevy s AP+

Kérdések és válaszok: Logitech MX Master 3 Mid Black

Termékkatalógus
Logitech MX Master 3 Mid Black - Egér

Kérdések és válaszok: Logitech MX Master 3 Mid Black

Ezen az oldalon találod a(z) Logitech MX Master 3 Mid Black témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Logitech MX Master 3 Mid Black vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Logitech MX Master 3 Mid Black fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Már megrendeltem, miután jobban megnéztem a gyártó honlapját, ahol csak "graphite" és "mid grey" színek vannak feltüntetve. Olyan szín hogy "mid black" tudomásom szerint nem létezik. Ez okozott egy kisebb szívrohamot hogy vajon akkor mit rendelhettem ennyi pénzért, feltételezem hogy a "graphite"-ot fogom kapni.

P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ