Questions and answers: NAVON WMN 710 AAA

Catalogue
NAVON WMN 710 AAA - Pračka

Questions and answers: NAVON WMN 710 AAA

This page contains frequently asked questions about NAVON WMN 710 AAA. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about NAVON WMN 710 AAA. They will be answered by our specialists.

Tisztelt Kereskedő! Ha cég veszi a mosógépet akkor mennyi a garancia? Köszönöm.

Kérem pontosan megnevezni azt a típust amely rendelkezik vasaló programmal és ismertetni , hogy ez a program mit tud ? Már kérdeztem, de nem kaptam választ !

Sem a kezelői felületen, sem a világító panelen nincs ilyen program, hogy Vasalás.... mégis hogyan érhető ez el ? Az előző kérdező is én voltam és csak a Használati Útmutatóban ír erről, sem itt az oldalon és a képeken sem látható ez a funkció.

Szeretném megkérdezni, hogy járnak-e felszerelhető lábak a mosógéphez, vagy azt külön meg kell venni ? Másik kérdésem az lenne, hogy az un. Vasalási programot, hogy kell értelmezni ? Ez olyasmi, mint a gőzprogram ? A mosás helyett is működik ? Azaz felfrissíti a ruhát és kisimítja ? Ha csak a Vasalási programot nyomom meg víz nélkül működik ? Bocsánat elolvastam a Használati Útmutatót, de ott ez így nincs leírva. köszönöm szépen a válaszukat

létezik egyáltalán magyar nyelvű használati könyv ? Nem csak egy cetli ? Melyik ország márkája ez ?

Tisztelerem. A kérdésem mennyi garancia van a gépre? Köszönöm

P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 million megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info