Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: Nintendo Switch - Neon Red&Blue Joy-Con

Termékkatalógus
Nintendo Switch - Neon Red&Blue Joy-Con - Konzol

Kérdések és válaszok: Nintendo Switch - Neon Red&Blue Joy-Con

Ezen az oldalon találod a(z) Nintendo Switch - Neon Red&Blue Joy-Con témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Nintendo Switch - Neon Red&Blue Joy-Con vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Nintendo Switch - Neon Red&Blue Joy-Con fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
118 890 Ft 112 690 Ft
Szállításra kész > 5 db

Tisztelt Alza.hu Az Onok oldalan talahato nintendo switch keszulekrol erdeklodnek. A kep es a doboz alapjan ez a masodik generacios konzol, de ezt szeretnem ha megerositenek nekem. Kerem informaljanak hogya a HAC-001 termekkoddal ellatott verziorol vagz a HAC-001(-01) verziorol van szo. Elore is koszonom valaszukat.

Boldog húsvétot utólag! Az lenne a kérdésem hogy amik raktáron vannak azok teljesen újak vagy újra csomagoltak, javítottak?

Tisztelt Alza. hu Az lenne a kérdésem hogy a nintendo swicshez van e csuklópánt? Előre is köszönöm a választ

Kedves Hölgyem, Uram! Teljesen 'kezdők' vagyunk játékkonzolok tekintetében.Érdeklődni szeretnék, hogy ha a Just dance játékot is vennénk hozzá akkor kell-e bármilyen kiegészítő még ehhez a verzióhoz?Illetve, hogy Tv-re is csatlakoztatható-e? Köszönöm

Tisztelt Alza.hu! Azt szeretném megkérdezni, hogy tartalmaz-e játékot ez a csomag, vagy minden játékot külön kell megvásárolni hozzá? Super Marrio és Minecraft játékokra lenne szükség. Válaszukat előre is köszönöm!

Orosházára hány nap kiszálítani?

Vasárnap is szálítanak?

Lehet kérni kedvezményt?

Tisztelt Alza.hu! Az lenne a kérdésem, hogy a dokkoló egység a doboz tartalmát képezi? Előre is köszönöm!

P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ