Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: NVIDIA SHIELD TV PRO (2019)

Termékkatalógus
NVIDIA SHIELD TV PRO (2019) - Konzol

Kérdések és válaszok: NVIDIA SHIELD TV PRO (2019)

Ezen az oldalon találod a(z) NVIDIA SHIELD TV PRO (2019) témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy NVIDIA SHIELD TV PRO (2019) vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) NVIDIA SHIELD TV PRO (2019) fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
91 590 Ft
Szállításra kész > 5 db

Esetleg van már hír arról, hogy mikor lesz belőle készleten ismét? Köszönöm!

Érdeklődnék,hogy BD ISO stb fájlokat tudja-e kezelni?

Azt szeretném kérdezni, hogy kontroller van hozzá? Köszönöm a válaszát!

Da li imate NVidia shield pro na stanju i da li imate prodajno mesto u Segedinu gde se moze platiti i preuzeti. Hvala

Érdeklődnék, hogy NVIDIA Shield TV készülék szervizelésével hova kell fordulni?

Ajándékba venném gyerek számára, ki még nem tud sokat angolul. Van-e magyar nyelvű menűje és/vagy magyar használati útmutató hozzá? Köszönöm: Attila

A legjobb médialejátszó ebben a kategóriában, csak kár hogy nincs raktáron és nem rendelhető. Remélhetőleg hamarosan kapható lesz.

Engem is érdekelne, hogy mikor lesz ismét kapható. Most akartam rendelni és látom, nem lehetséges. Lehet bármit előre tudni?

Mikor várható raktáron a termék?? Szeretnék belőle rendelni de nem elérhető sajnos.

Megtévesztőek a képek, hisz két különböző irányító szerepel rajtuk. Tudtommal 2018-as verzió sem létezik. Tehát, a kérdésem, hogy ez a napokban kiadott Nvidia Shield Pro médialejátszó (a legújabb verzió)?

P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ