Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: OnePlus 7T Frosted Silver

Termékkatalógus
OnePlus 7T Frosted Silver - Mobiltelefon

Kérdések és válaszok: OnePlus 7T Frosted Silver

Ezen az oldalon találod a(z) OnePlus 7T Frosted Silver témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy OnePlus 7T Frosted Silver vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) OnePlus 7T Frosted Silver fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

T. Alza csapat! Oneplus 7t készüléket tervezem megvásárolni Önöktől, azonban előtte kézbe venném a készüléket, hogy pl. a mérete megfelelő és tényleg ez lesz e a befutó. Van lehetőség erre? Sajnos kiállított darab tudtommal továbbra sincs. Köszönöm!

Tisztelt alza.hu csapat! Arról szeretnék érdeklődni, hogy a Oneplus 7t mobiltelefon készülék kompatibilis e a Digi szolgáltató kártyájával és működik e rajta a Digi-s internet?

Tisztelt Alza.hu csapat! Érdeklődnék a Oneplus 7T mobiltelefon felől, szeretném megkérdezni hogy milyen processzor található benne, tekintve hogy az önök oldalán Snapdragon 855 szerepel, de a gyártó hivatalos oldalán 855+. Tudom a kérdésem kicsit szőrszálhasogatónak tűnhet, de szeretném tudni hogy nem-e valami eddig általam nem ismert variánsával van dolgom, vagy pedig egy egyszerű elírásról van szó. Válaszukat előre is köszönöm!

P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ