Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: PlayStation 4 Pro 1TB

Termékkatalógus
PlayStation 4 Pro 1TB - Konzol

Kérdések és válaszok: PlayStation 4 Pro 1TB

Ezen az oldalon találod a(z) PlayStation 4 Pro 1TB témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy PlayStation 4 Pro 1TB vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) PlayStation 4 Pro 1TB fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Mekkora kamuk vagytok, hogy 8:01-kor elfogy 338 db csak a Fortniteos verzióból és a Fifabol amiből úgyszintén volt 300 db. 0 db konzol elérhető 8.04kor. Gratulálok!

Üdv! Mi az itt által árult Playstation 4 Pro gépek CUH sorozatszáma? Válaszukat előre is köszönöm!

Mi az itt árult Playstation 4 Pro gépek CUH sorozatszáma? Válaszukat előre is köszönöm!

Egy óra eltéréssel de elérhető "utolsó darab" 20 aztán 12. A terméket még nem lehet megrendelni, így nem értem. De trükkös az biztos. Ez elég elbizonytalanító, hogy egyáltalán valós e a hirdetés..

Hello! A kérdésem az volna, hogy az akció csak is a készlet erejéig tart vagy esetleg várható utánpótlás a későbbiekben például a hónap folyamán ezen az áron a két ajándék játékkal ? Előre is köszönöm a választ!

Üdvözlöm! Jár hozzá garancia? Illetve Cuh-7216b

Tisztelt Alza, Szeretnék érdeklődni, hogy jelenlegi akcióban kapható PS4 PRO készüléknek mi a CUH-.... száma. Köszönöm szépen

Üdv, ez már a 7216b verzió? Előre is köszi !

Tisztelt Alza. hu! Azt szeretném megkérdezni, hogy a ps4 használható-e internet hozzáférés nélkül is?

Tisztelt Alza, A megvásárolható +3 év garancia pontosan hogyan értendő? Az alap 2 év garanciát növeli meg összesen 3 évre, vagy ennyit ad hozzá azaz öt évre?

P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ