Shop roku Slevy s AP+

Kérdések és válaszok: PlayStation 5 Digital Edition

Termékkatalógus
PlayStation 5 Digital Edition - Konzol

Kérdések és válaszok: PlayStation 5 Digital Edition

Ezen az oldalon találod a(z) PlayStation 5 Digital Edition témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy PlayStation 5 Digital Edition vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) PlayStation 5 Digital Edition fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Ordered in December 20 2020 and received yesterday. It might help some people

Jó napot. Én 2020.10.10 -én rendeltem elő utánvéttel és a mai napon kaptam meg a terméket. Közel 10 hónapot vártam rá de megérkezett végre. Köszönöm.

Üdvözlök mindenkit! 2021.01.07-én rendeltem a digitális változatot. Tegnap kaptam értesítés, hogy2021. 11.16-án érkezik. Aki még vár annak kitartást. Ne adjátok fel.

Arról van esetleg valamilyen információ hogy akik most rendelnék meg, nagyjából melyik hónapban kaphatják meg?

Tavaly augusztusban rendeltem, de mai napig nem kaptam meg. Kezd nagyon fusztrálni a dolog.. Lehet tudni valamit róla?

Üdv Tudom, hogy nehezen teljesíthetőek a megrendelések a ps5 készlethiány miatt, de szertném jelezni, hogy bár fizettem, de még egy visszaigazoló e-mail-t sem kaptam, hogy egyáltalán folyamatban van-e a megrendelésem vagy mi van.. Azért egy ekkora összegnél jó lenne, ha legalább egy tájékoztatást kapna az ember e-mail-ben, hogy nem a levegőbe fizetett. (aug 14 rendeltem)

Jó napot! Valaki kapott innen már konzolt? Ha igen mikor rendelte elő? Köszönöm!

Üdvözlöm! Egy kérdéssel fordulnák önökhöz! November közepén elő rendeltem egy Playstation 5 All digital verziót amiről még nem kaptam hírt, hogy mikor érzkezik vagy raktáron van? Köszönöm szépen!

Üdvözlöm! Egy kérdéssel fordulnák önökhöz! November közepén elő rendeltem egy Playstation 5 All digital verziót amiről még nem kaptam hírt, hogy mikor érzkezik vagy raktáron van? Köszönöm szépen!

Üdvözlöm! Érdeklődni szeretnék, hogy mégis mennyi időt kalkulálnak egy-egy szállítmány beérkezéséhez, ugyanis a Konzolvilág eléggé tisztán és érthetően leírta, hogy 2-3 hetente érkezik új szállítmány hozzájuk. Nyilván beszállítónként differenciál lehetnek de azért mégis. Félreértések elkerülése végett nem kötekedni szeretnék, csupán elorendelesnel a teljes összeget kérték befizetni, még sincs egy árva hír arról, hogy miként áll a dolog.

123...
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ