Shop roku Slevy s AP+

Kérdések és válaszok: Princess 181016

Termékkatalógus
Princess 181016 - Airfryer

Kérdések és válaszok: Princess 181016

Ezen az oldalon találod a(z) Princess 181016 témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Princess 181016 vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Princess 181016 fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Az oldalukon úgy reklámozzák a terméket, hogy 5.5 L-es . Ehhez képest vásárlás után kiderül, hogy csak 5.2L-es. Magyar nyelvű használati utasítás nincs sem a dobozban sem a honlapjukon ami letölthető. Magyarországon vásárolt termékhez kötelező a magyar használati utasítás. "2021. július 16-tól minden nem élelmiszer termékhez közérthető és egyértelmű, magyar nyelvű használati és kezelési útmutatót kell mellékelni, hiszen jogos elvárás a vásárlók részéről, hogy a Magyarországon értékesített termékekhez magyar nyelvű használati és kezelési útmutatót kapjanak" . Ezt jelzem a "Fogyasztóvédelmi Felügyelőség"-felé is.

Jelen állás szerint az ég világon sehol sem találni a neten SEM a magyar használati útmutatót..Ha már magyarországon vettem a gépet nem 12 másik nyelven szeretném összeollózni a működéshez szükséges infókat... Legyenek szívesek vagy emailben elküldeni vagy ténylegesen belinkelni a MAGYAR nyelvű használati útmutatót.Köszönöm.

Szeretnem kerdezni, hogy magyar nyelvu hasznalati utasitas hol talalhato? A dobozban nem volt. Koszonom

P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ