Shop roku Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: SanDisk iXpand Flash Drive Go 128 GB

Termékkatalógus
SanDisk iXpand Flash Drive Go 128 GB - Pendrive

Kérdések és válaszok: SanDisk iXpand Flash Drive Go 128 GB

Ezen az oldalon találod a(z) SanDisk iXpand Flash Drive Go 128 GB témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy SanDisk iXpand Flash Drive Go 128 GB vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) SanDisk iXpand Flash Drive Go 128 GB fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
18 520 Ft
Szállításra kész > 5 db

Üdv, Mivel ez az elsö ixpand-drive -go 64gb-os amit az Iphon-hoz vettem de nincs hozza mellékelve haszn.utasitas. Tudnának segiteni esetleg magyar nyelven hol tudnám letölteni ? Köszönettel Joe

Iphone-hoz használható? Mennyi helyet foglal el az alkalmazás a telefonon? Iphone-ról mit képes látni? csak a fotókat filmeket, vagy más file-okat is? pl hang, jegyzetek stb

Az eszközről felmennek a felhőbe a fényképeim vagy át kell mozgatni a telefonra előbb? (Tele van a telefon tárhelye, de nem szeretnék letörölni semmit, még ha fenn is vannak azok a felhőmben.)

Lehet ezt a terméket arra is használni, hogy Word, Excel vagy PPT vagy bármilyen egyéb fileokat vigyünk át windowsos laptopról iPad Mini 5. generációsra úgymond külső meghajtóként? (az iPadan van Office 365 alkalmazás) (pl otthon megírt prezentációt ráteszem a pendrive-ra, elindulok csak az iPaddel, és a prezentációt megtarthatom iPad miniről, és nem kell cipelnem a laptopot? Vagy lehet ezt arra használni, hogy hol az iPadan hol a Windowsos laptopon dolgozzunk az adott file-on?

P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ