Akvizice ApF HU Effaclar

Kérdések és válaszok: Satechi Aluminium Type-C PRO Hub (HDMI 4K, PassThroughCharging, 2x USB3.0,2xSD, ThunderBolt 3) - Hel

Termékkatalógus
Satechi Aluminium Type-C PRO Hub (HDMI 4K, PassThroughCharging, 2x USB3.0,2xSD, ThunderBolt 3) - Hel - Port replikátor

Kérdések és válaszok: Satechi Aluminium Type-C PRO Hub (HDMI 4K, PassThroughCharging, 2x USB3.0,2xSD, ThunderBolt 3) - Hel

Ezen az oldalon találod a(z) Satechi Aluminium Type-C PRO Hub (HDMI 4K, PassThroughCharging, 2x USB3.0,2xSD, ThunderBolt 3) - Hel témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Satechi Aluminium Type-C PRO Hub (HDMI 4K, PassThroughCharging, 2x USB3.0,2xSD, ThunderBolt 3) - Hel vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Satechi Aluminium Type-C PRO Hub (HDMI 4K, PassThroughCharging, 2x USB3.0,2xSD, ThunderBolt 3) - Hel fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Megrendeltem és nem tudta a 4k 60Hz-et. Visszavittem. Kaptam egy másikat, ami ugyan úgy nem tudta a 4k 60Hz-et. Kiderült, hogy nem tudják megkülönböztetni, mert a 60Hz-es és a 30Hz-es verziónak ugyan az a termékkódja. Elég félrevezető, mert a termék leírásában 4k 60Hz szerepel. Így elvárnám, hogy ne hasraütésre küldjenek ki egyet, de mivel azonos a termékkód. Szóval, hiába küldöd vissza, hogy ez nem tudja azt, ami a weboldalon fel van tűntetve. Kiküldenek egy ugyanolyat, vagy ha szerencséd van, akkor kapsz egyet, ami 4k 60Hz, de ha nincs szerencséd, akkor az idők végezetéig küldöd vissza. Még én szaladgáltam össze vissza.. álltam sorban órákat a reklamáción (segítőkészek voltak), mert nem tudják azt a terméket kiküldeni, amit rendeltem. Szóval a kérdés kedves ALZA: Meg tudnátok különböztetni a két terméket egymástól, külön kóddal? Mert, ha egy Sportkocsit rendelek, akkor nem szeretnék egy trabantot kapni.

P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ