Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: Sencor SRC 1100 fehér

Termékkatalógus
Sencor SRC 1100 fehér - Rádiós ébresztőóra

Kérdések és válaszok: Sencor SRC 1100 fehér

Ezen az oldalon találod a(z) Sencor SRC 1100 fehér témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Sencor SRC 1100 fehér vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Sencor SRC 1100 fehér fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
5 490 Ft
Szállításra kész 1 db

Üdvözlöm. Szeretnék érdeklődni, hogy ez az óra ha be van dugva akkor az óra mindig villagit és mutatja az időt?vagy egy idő után a világítás elmúlik és nem látható az idő sem tovább??

Ha teszek bele ellemet áram kimaradáskor nem kell újra beállitani?

Tegnap vettem, szinte tökéletes, amire számítottam. De mégis, 3 fényerő fokozatot ígér, de csak 2 van, ami állítható. No, sebaj. De mikor csak bekapcsolom az óra funkciót, akkor 1 perc múlva ki is kapcsol. Hogyan tudom az időmutatását megtartani? Nem jöttem rá eddig... Csak ha szól a rádió, akkor mutatja az időt is folyamatosan. Kérem,tapasztaltabbak segítségét! Köszönöm!

P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ