Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: Thrustmaster Formula Ferrari SF1000 Add-On kormánykerék

Termékkatalógus
Thrustmaster Formula Ferrari SF1000 Add-On kormánykerék - Kontroller

Kérdések és válaszok: Thrustmaster Formula Ferrari SF1000 Add-On kormánykerék

Ezen az oldalon találod a(z) Thrustmaster Formula Ferrari SF1000 Add-On kormánykerék témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Thrustmaster Formula Ferrari SF1000 Add-On kormánykerék vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Thrustmaster Formula Ferrari SF1000 Add-On kormánykerék fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
151 390 Ft
Szállításra kész > 5 db

Üdvözlöm. Az lenne a kérdésem, hogy a paraméterek szerint platformnak Xbox Series X|S van írva, de a leírásban azt írja, hogy széles kompatibilitás az Xbox One és a PlayStation játékkonzolokkal vagy számítógépekkel. Tehát akkor az lenne a kérdésem, hogy ez a kormány kompatibilis playstation 5-el vagy van külön playstation 5-ös verziója? Válaszát előre is köszönöm.

Üdvözlöm ! A dobozban mik találhatók?

Üdv, Az lenne a kérdésem, hogy paraméterek szerint azt irtátok, hogy xbox kompatibilis, de a leirásban azt irja hogy pc-re és ps-re is kompatibilis. Szeretném tudni, hogy akkor most kompatibilis pc-vel vagy van külön pc verziója?

Jó napot! Érdeklődnék, hogy mikor lesz újra elérhető a termék?

Üdvözlöm! Szeretnék érdeklődni mikor lesz újra elérhető a termék? Köszönettel: Szabolcs

Üdvözlöm!Érdeklődni szeretnék hogy ez a kormány xbox one hoz nem kompatibilis?

Üdvözlöm! Érdeklődni szeretnék, hogy a felbontott termék hiánytalanul tartalmazza az összes a csomagolásban lévő gyári tartozékokat? Vagy miben különbözik ez a bontatlan terméktől? Válaszát köszönöm tisztelettel Zsebe József

Sziasztok, nekem az lenne a kérdésem, hogy ez a kormány műkődik e a t300 rs base -vel?

T100 alaphoz is kompatibilis?

T100 alaphoz is kompatibilis?

P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ