Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: Thrustmaster TCA Officer Pack Airbus Edition

Termékkatalógus
Thrustmaster TCA Officer Pack Airbus Edition - Kontroller

Kérdések és válaszok: Thrustmaster TCA Officer Pack Airbus Edition

Ezen az oldalon találod a(z) Thrustmaster TCA Officer Pack Airbus Edition témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Thrustmaster TCA Officer Pack Airbus Edition vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Thrustmaster TCA Officer Pack Airbus Edition fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
64 990 Ft
Szállításra kész > 5 db

A termékhez mikor lesz elérhető a plusz két darab kezelőszerv ami a videóban is látható?

Tisztelt Hölgyem/Uram! Érdeklődnék, hogy a Thrustmaster TCA OFFICER PACK AIRBUS Kiadás, "Felbontott raktáron" jelző pontosan mit takar. Csak az extra csomagolási karton van felbontva, vagy már használták is a terméket amit a megengedett visszavásárlási határidőn belül vissza is küldtek. Ha visszaküldték akkor volt e valamilyen panasza az ügyfelüknek, vagy csak nem kellett neki a termék. Tudom itt a visszaküldésnél nem feltétlen kell megjelölni indokot, de ha van információ amit meg tud osztani azt mindenképpen megköszönném. Ha már használta valaki, akkor a matricák a motorok vezérléséhez fel lettek e ragasztva. Tudom extrém kérdéseket tettem fel önöknek, de remélem nem okoz majd gondot a kérdéseim megválaszolása. Válaszukat előre is köszönöm! Szabó Máté

Tisztelt alza.hu! Az első kérdésem az lenne hogy van-e még készleten ebből a termékből? A másik kérdésem pedig, hogy korábbi Microsoft flight simulator 2004, vagy X-hez is lehet használni ezt a sidesticket? Válaszukat előre is köszönöm!

Tisztelt alza.hu! Szeretném megtudni mikor lesz elérhető a termék, valamint, hogy Microsoft Flight Simulator 2020-szal kompatibilis-e. Köszönöm.

Üdv! Magyarországon mikor lesz elérhető a termék?

Üdvözlöm! A termék szeptember közepén jelenik meg. Ha én 10 megrendelem akkor megjelenés után hány napon belül postáznák? Illetve lehet személyesen lehet átvenni? Válaszát előre is köszönöm!

P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ