Slevy s AP+ Slevy s AP+

Kérdések és válaszok: TicWatch Pro 4G fekete

Termékkatalógus
TicWatch Pro 4G fekete - Okosóra

Kérdések és válaszok: TicWatch Pro 4G fekete

Ezen az oldalon találod a(z) TicWatch Pro 4G fekete témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy TicWatch Pro 4G fekete vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) TicWatch Pro 4G fekete fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Üdv! Egy kis segítséget szeretnék kérni a TicWatch Pro 4G okosórával kapcsolatban. Az órára sikerült telekomos esimet tennem, de szeretném teljesen telefon nélkül használni, tehát ha a telefonom tfh. 2 km-re van az órától, akkor is tudjak az órán hívást fogadni és indítani. Jelenlegi releván beállításaim az órán Settings/Connectivity/Mobile menüpontban: Mobile ON Data roaming ON Call forwarding from phone Akítv Displayed phone number az eredeti telefonszámom amihez a multisim esim társul Advanced menüben call és sms ON Sajnos ezen beállítások ellenére sem sikerült működésre bírni a telefontól független, önálló hívás indítást/fogadást. Ha hívnak, a telefon csörög, az óra nem, hiába ír az óra is networknél Telekom HU-t. Hívás indításnál úgy jelzi mintha hívnék, mutatja a piros letevő gombot is, de néma hang, hívott telefon sem csörög, majd 1-2 perc múlva hangos lerakás hang jelez. Milyen beállítás oldaná meg a problémát? Köszönöm előre is válaszukat, Balázs

P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ