A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Kérdések és válaszok: Trust GXT 253 Emita Streaming Microphone Arm

Termékkatalógus
Trust GXT 253 Emita Streaming Microphone Arm - Asztali mikrofon állvány

Kérdések és válaszok: Trust GXT 253 Emita Streaming Microphone Arm

Ezen az oldalon találod a(z) Trust GXT 253 Emita Streaming Microphone Arm témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Trust GXT 253 Emita Streaming Microphone Arm vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Trust GXT 253 Emita Streaming Microphone Arm fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
19 900 Ft
Szállításra kész 3 db

Sziasztok, nekem a lenti mikrofonom van jelenleg és érdeklődnék hogy azzal kombatibilis-e. Mikrofon alján található egy 5/8"-27 mounting point, leírás alapján ezen a mikrofonon is van ilyen. Amennyiben nem lenne jó és neten rendelem 14 napon belül vissza lehet küldeni igaz? Köszönöm, Üdv. Külsős link

Az eredeti manualban: "min/max diameter microphone: 43mm / 49mm" szerepel. A leírásban: "(95 mm átmérő), legfeljebb 900 g tömegű mikrofonnal használható". Tudom a 51mm átmérőjű mikrofonom használni ezzel az asztali állvánnyal?

Ez a mikrofon állvány kompatibilis ezzel a mikrofonnal: Külsős link

P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ