Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: Withings Scanwatch 38mm - White

Termékkatalógus
Withings Scanwatch 38mm - White - Okosóra

Kérdések és válaszok: Withings Scanwatch 38mm - White

Ezen az oldalon találod a(z) Withings Scanwatch 38mm - White témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Withings Scanwatch 38mm - White vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Withings Scanwatch 38mm - White fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Érdeklődöm, hogy garancia lejárta után hol tudom javítatni az órát?

Érdeklődnék, Asus Zenfone 7 Android 11-hez kompatibilis.

Hol találok magyar nyelvű használati utasítást? Előre is köszönöm.

A 38-s szíj hossza? 22cm csukló kerületre kell.

Üdvözlöm , érdeklődni szeretnék, mi a különbség a Withings Scanwatch 38mm és a 42 mm között, mind a két óra átmerője elvileg 38 mm. Csak a típusban látom eltérés: HWA09-model 3-All-Int és HWA09-model 1-All-Int. Köszönöm előre is!

Érdeklődnék, hogy a plusz cseregarancia opció a teljes jótállási időre érvényes? Jótállás után van valami lehetőség (szerviz) a javításra? (akár pénzért is)

Mennyi garancia van rá? Itthon van szervize?

Sziasztok! Kb. mikorra várható a termék megjelenése. II. negyedévet írtak a gyártó honlapján, de lassan kifutunk a júniusból is. Köszi a választ előre is. Laci

P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ