Shop roku Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: Xbox Game Pass Ultimate - 3 hónapos előfizetés

Termékkatalógus
Xbox Game Pass Ultimate - 3 hónapos előfizetés - Feltöltőkártya

Kérdések és válaszok: Xbox Game Pass Ultimate - 3 hónapos előfizetés

Ezen az oldalon találod a(z) Xbox Game Pass Ultimate - 3 hónapos előfizetés témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Xbox Game Pass Ultimate - 3 hónapos előfizetés vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Xbox Game Pass Ultimate - 3 hónapos előfizetés fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
15 990 Ft
Letölthető

Üdv. Vásároltam nem olyan régen konzollal együtt egy 3 hónapos Ultimate Game Pass előfizetést, ami a saját fiókomban a Játék fül alatt megjelenik, de a Licencek között nem. Fogalmam sincs, hogy kéne aktiválni, egy kis segítséget szeretnék kérni. Előre is köszönöm!

Üdv ha esetleg más terméket is vásárlók akkor kártyaként meg kapom mellé

Kedves Alza! Érdeklődni szeretnék, hogy az Xbox Series X mellé kedvezményesen vásárolható Game Pass Ultimate felhasználásának van-e határideje. Jól értelmezem, hogy 2*3 havit tudok megvenni a konzolhoz (egyet a termék oldalán tudok bepipálni a két kontrolleres opció mellé 8090-ért, egy másikat pedig a kosárban 8990-ért)? Köszi!

Üdvözlöm! Találok valahol játéklistát mielőtt előfizetek?Köszönöm válaszát!

Nem találom a 25 számjegyes kódot. Hol található?

Jár melléje xbox live? Vagyis ha megveszem és beaktiválom tudok menni online játékokba is?

P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ