Shop roku Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU

Termékkatalógus
Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU - Elektromos roller

Kérdések és válaszok: Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU

Ezen az oldalon találod a(z) Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Üdvözlöm! Érdeklődni szeretnék, hogy mit jelent az alig használt állapot? Mennyit használták? Esetleges apróbb sérülések is vannak rajta? Előre is köszönöm válaszukat!

Üdvözletem, A mai napon vettem Önöknél egy "használt" 1S rollert. Próbáltam párosítani a Xiaomi Mi applikációal (regsiztráció után). Sajnos azt írja ki, hogy a párosítás nem lehetséges mert már párosítva van másnál. mit tudok ilyenkor tenni. Próbáltam a "hard resetet" de így sem tudom elvégezni a párosítást. Ugyan azt a hibaüzenetet kapom. Mit tudok ilyenkor tenni? Előre is köszönöm a segítséget!

Biztos hogy eredeti a roller és nem valami kamu hasonmás?

Érdeklődni szeretnék, hogy mit jelent az EU (Európai Unió) kifejezés a roller nevében ? Ez az a roller, amely nem a gyalogos módot (0-5km), hanem az ECO módot (0-15km ?) tartalmazza a D és S mellett ?

Érdeklődni szeretnék, hogy esőben mennyire lehet használni ezt a roller?

Ez a FBC4019BL?

Tisztelettel! Szeretnék érdeklődni, hogy vásárlás esetén mennyi ideig jár garancia a rollerre ? Köszönöm előre is a választ!

Szép napot ! Roller mellé jár pótkerék ? Az található a dobozban? Köszönöm a válaszát elore is !

Xiaomi Mi electric scooter 1S EU Mit jelent az EU jelzés? Mire utal?

P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ