Shop roku Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: Xiaomi Redmi 4X LTE 32GB Black

Termékkatalógus
Xiaomi Redmi 4X LTE 32GB Black - Mobiltelefon

Kérdések és válaszok: Xiaomi Redmi 4X LTE 32GB Black

Ezen az oldalon találod a(z) Xiaomi Redmi 4X LTE 32GB Black témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Xiaomi Redmi 4X LTE 32GB Black vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Xiaomi Redmi 4X LTE 32GB Black fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Maga a modell MAG-138-as vagyis globál verzió (rajta van a dobozon is) meg a készülékre is rá van gravírozva, szóval van benne b20. Amúgy igen, ahogy korábban más is írta, az hogy LTE modell (ami amúgy nincs, van kínai, international és globál) nem jelent semmit mert az LTE a 4G polgári neve, a B20 pedig a 800 mhz-s LTE, vagyis korán sem egyenlő. Én is foglalkozom online ügyfélszolgálattal, és feltételezem, hogy aki válaszolgat itt közel se kötelessége ismerni minden termék minden paraméterét, hanem general dolgokra hivatott válaszolni, de ez amúgy egy elég fontos részlet a kínai telefonoknál, mivel kínában alapból nincs 800 mhz-es 4G, csak 1200, 1800 stb. Magyarországon és úgy egész európában viszont ez az elterjedt, és ha egy telefon nem képes kezelni, akkor max nagyvárosokban fog tudni 4G-t használni, mert a nagyobb felhasználósűrűség miatt ott van kiépítve 1200 és 1800 mhz-es is, vidéken viszont abszolut nincs.

Global Verzió?? (van benne B20?) ez fontos lenne. Előrébb azt olvastam nincs benne. Most akkor?

Ha megrendelem bolti átvétellel, akkor van módom a Róbert Károly körúti üzletükben kártyával fizetni, illetve hány munkanap áll a rendelkezésre hogy átvegyem?

külföldi személy,hogyan tud önöknél vásárolni?

Ne haragudjanak, de 3 féle verziót gyártottak, a global az mi tudja a b20-at (LTE 800), a többi nem. Le tudnák írni a készülék modellszámát? Abból egyértelműen kiderülne, hogy B20 képes-e vagy nem.

Tisztelt Alza Support! Érdeklődnék, hogy a termék támogatja a B20-at vagy nem? Nem egyértelmű mivel, Balázs, Alza Expert azt írta nem támogatja, Gábor Barta, Alza Expert pedig azt írta, hogy igen. Melyik állítás a valós? Részemről szerintem támogatja, mert mivel van rajta magyar nyelv, így EU-s, vagyis a B20-nak is benne kellene lennie, az olcsóbb kínai piacra szánt verziókban, nincs benne.

Esetleg valakinek van tapasztalata, hogy ténylegesen a global verzió ez és van benne b20?

Tisztelt Ügyfélszolgálat! Érdeklődnék, hogy összehasonlítva a Xiaomi Redmi 4x-t és Note 4x-t, melyiknek jobb a processzorje és a grafikus motorja? Válaszát előre is köszönöm!

Üdvözlet! Globál verziós a készülék? (Azaz támogatja a B20 adatátviteli frekvenciát?) Tudom, hogy volt már ilyen kérdés, de ellentmondásos válaszokat olvastam. Köszönöm!

A készülék magyar nyelvű és garanciájú ? Üdvözlettel: Varga János

12
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ