Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Kérdések és válaszok: Xiaomi Redmi 7A LTE 32GB színátmenetes kék

Termékkatalógus
Xiaomi Redmi 7A LTE 32GB színátmenetes kék - Mobiltelefon

Kérdések és válaszok: Xiaomi Redmi 7A LTE 32GB színátmenetes kék

Ezen az oldalon találod a(z) Xiaomi Redmi 7A LTE 32GB színátmenetes kék témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Xiaomi Redmi 7A LTE 32GB színátmenetes kék vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Xiaomi Redmi 7A LTE 32GB színátmenetes kék fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Tisztelt Ügyintéző, Xaomi Redmi 7a készülék kártyafüggetlen, illetve az újszerű mit jelent? Köszönettel

Tisztelt Ügyintéző! Érdeklődnék, h a xiaomi redmi 7A LTE telefonban automatikusan benne van a magyar menü? Köszönettel: Anett!

Érdeklődöm, hogy a garanciális időszakban a készüléket hol javítják? Meghibásodás esetén hová fordulhatok? Köszönöm

Kedves Alza A xiaomi redmu7a kartyafuggetlen?

Üdv! A Xiaomi Redmi 7A 32GB, gradiens kék termék esetében a "felbontott" pontosan mit takar? Köszönöm N. Attila

Kedves Felhasználók/Ügyintéző, Valaki tudna segíteni abban, hogy magyar nyelvű menü elérhető-e a Xiaomi Redmi 7A-n? Előre is köszönöm!

Tisztelt ügyintéző! Szeretnék érdeklődni az általam megvásárolt xiaomi redmi 7a (2-32) mobiltelefon 2 év garanciájának az érvényesítésének a pontos menetéről, mert nem találtam a csomagban garancialevelet és nem tudom hogy így hogyan tudom a 2 év garanciát érvényesíteni,mivel még egy számlát sem kaptam a csomagban, amivel tudnám igazolni, hogy mikor és hol vettem a készüléket. Előre is köszönöm a válaszát.

P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ