Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: Xprinter XP V330N DUAL BT

Termékkatalógus
Xprinter XP V330N DUAL BT - POS nyomtató

Kérdések és válaszok: Xprinter XP V330N DUAL BT

Ezen az oldalon találod a(z) Xprinter XP V330N DUAL BT témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Xprinter XP V330N DUAL BT vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Xprinter XP V330N DUAL BT fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
44 390 Ft
Szállításra kész > 5 db

Kérem írják be e leírásba, hogy alapból nem tudja a nyomtató az Bluetooth csatlakozás. Nincs benne beépített Bluetooth. Kell hozzá: (1) Nyomtató-USB kábel (Nem a csomag része); (2) Kell Hozzá egy Blutooth adóvevő; (3) A normál Nyomtató-USB kábel és a Bluetooth közé kell egy adapter; (4) A csomagban nincs nyomtatószalag. Az jó, hogy tónert ajánlanak hozzá, de az itt felsoroltak nélkül sem nagyon lehet használ (max? Ethernet kábel (de az sincs hozzá) Amúgy nagyon jó kis nyomtató, a Bluetooth, a vegyes papírhasználat, a széles 80mm-es szalag. Ehhez képest super az ár-érték arány.

Számlát tudok vele nyomtatni?

Magyar nyelvű karaktereket támogatja nyomtatás esetén?UTF-8. Illetve Iphone-al kompatibilis?

P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ