A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Keskeny mosó-szárítógépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák

A keskeny mosó-szárítógép kiküszöböli a helyhiány problémáját, valamint kiváló választás az 1-3 tagú háztartások számára. A mosó szárító keskeny mérete ellenére nem szenved hiányt különféle programokból és technológiai felszereltségből sem. Olvass tovább, ha kíváncsi vagy, milyen előnyökkel rendelkezik egy keskeny mosó és szárítógép, összehasonlítva egy átlagos mosógép vagy szárítógép tulajdonságaival.

Tovább

Mosó-szárítógép keskeny kivitel - a legszűkebb helyeken is elfér

A keskeny mosó-szárítógép mélysége általában 41–48 cm között mozog. A keskeny mosó és szárítógép értékes centimétereket takarít meg számodra, ami különösen fontos lehet egy kisebb fürdőszoba esetében.

  • A legfeljebb 45 cm mélységű keskeny mosó-szárítógép képviseli az átlagos méretet. A választék ebben a kategóriában viszonylag széles.
  • A piacon kapható legkisebb típus az ún. ultra keskeny mosó-szárítógép, melynek mélysége nem haladja meg a 40 cm-t.

i

Keskeny mosó-szárítógép ár
A keskeny mosó-szárítógép kínálat az árak szempontjából jelenleg nem mozog túl széles skálán. 130 ezer forint körüli árért már magadénak is tudhatsz egy népszerű keskeny mosó-szárítógép modellt.

Keskeny mosó és szárítógép megvásárlásának három lehetséges oka

Az alábbiakban leírunk három olyan esetet, amelyeknél a mosó szárító keskeny kivitele leginkább létjogosultságot nyer.

  1. A lakásod elrendezése nem teszi lehetővé egy átlagos méretű mosógép elhelyezését.
  2. Kisebb háztartásban élsz, ahol egyszerre csak kevés szennyes gyűlik össze, így egy átlagos mosó-szárítógép működtetése gazdaságtalan lenne.
  3. Azon emberek közé tartozol, akiknek különösen fontos a dizájn, emellett nagy hangsúlyt fektetsz arra, hogy a keskeny mosó-szárítógép tökéletesen beilleszkedjen a többi fürdőszobai felszereléseid közé.

i

A legtöbb keskeny mosó és szárítógép modell az A vagy B fogyasztási osztályba került besorolásra.

Keskeny mosó és szárítógép egyben - akár 8 kg ruhanemű mosásához

Manapság egy mosó szárító keskeny kivitele ellenére képes kimosni 6-8 kg ruhaneműt, emellett gond nélkül megbirkózik 4-5 kg ruhanemű szárításával is. Ezek a modellek tehát könnyen kielégítik a kisebb háztartások igényeit. Négy vagy annál több tagú háztartások számára azonban 8 kg vagy annál nagyobb terhelhetőségű keskeny mosó-szárítógép az ajánlott.

i

Mosó-szárítógép keskeny kivitel – terhelhetőség
Körülbelül mennyi ruhanemű fér el egy keskeny mosó-szárítógép dobjában? A 6 kg-ig terhelhető modellek 25-30 póló befogadására képesek, míg egy 8 kg terhelhetőségű keskeny mosó-szárítógép 35 pólóval vagy 20 inggel is elbír.

Felültöltős keskeny mosó és szárítógép egyben

Melyik a jobb, egy elöltöltős vagy egy felültöltős keskeny mosó-szárítógép? Ez csupán attól függ, hogy mennyi hely áll rendelkezésre a készülék számára, emellett az egyes változatok méretei is sokban eltérhetnek egymástól, valamint nem szabad megfeledkezni a dobajtó helyigényéről sem.

Keskeny mosó-szárítógép tisztítása
Annak érdekében, hogy a keskeny mosó-szárítógép élettartama a lehető legtovább kitolódjon, gondolni kell a karbantartásra is. Nézd meg mosógép tisztító kínlatunkat, ahol mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet a keskeny mosó-szárítógép tisztításhoz.

  • Az elöltöltős mosógép mélysége kisebb, mint a felültöltősé. Különösen igaz ez a mosó és szárítógép keskeny (SLIM) kivitele esetén.
  • A felültöltős mosógép szélessége kisebb, mint az elöltöltős modelleké.

Mosó szárító keskeny - 50 cm mély
Mosó szárító keskeny - 50 cm mély

Mosó szárító keskeny - 45 cm mély
Mosó szárító keskeny - 45 cm mély

Ultra keskeny mosó-szárítógép - 40 cm mély
Mosó szárító keskeny - 40 cm mély (ultra keskeny)

Keskeny mosó-szárítógép egyben – segítség a kiválasztáshoz
Tekintsd meg a Hogyan válasszunk mosógépet? és a Hogyan válasszunk szárítógépet? című cikkeinket, melyekben információkkal és tanácsokkal látunk el annak érdekében, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb keskeny mosó-szárítógép készüléket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 termék
4,8
CANDY CSWS4 3642DE/2-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, F energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 6 kg maximális töltőkapacitás, 4 kg mosási és szárítási kapacitás, 322 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 67 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és mobilos vezérlés, fehér színű, 85 cm × 60 cm × 43,2 cm (ma×szé×mé), tömege: 62,5 kg
105 690 Ft
Használt raktáron
Termékkód: CANPS032
színes ruhákHogyan kell helyesen szétválogatni a szennyest? Ha nem szeretnéd, hogy a ruhaneműk foltosak maradjanak vagy kifakuljanak, elengedhetetlen a szennyes megfelelő szétválogatása. Tudni szeretnéd, hogyan válogasd szét helyesen a szennyest, és hogy ezután hogyan mosd ki az egyes adagokat? Cikkünkben minden kérdésedre...
Ha éppen szárítógépet keresel, de nem tudod, merre indulj, akkor jó helyen vagy. A 2020-ban kapható legjobb szárítógépeket tartalmazó áttekintésünkben összesen kilenc modellt gyűjtöttünk össze a számodra. Csakis a legjobbak, az olcsóbbaktól a drágább darabokig. Ráadásul...
A koronavírus terjedését körülvevő jelenlegi események kapcsán felvetődik mindannyiunkban a kérdés, hogyan lehet megvédeni magunkat a fertőzéstől. A higiéniai előírások következetes betartása és a zsúfolt helyek elkerülése mellett a háztartásunkra is fokozott figyelmet...

Keskeny mosó-szárítógépek

A Keskeny mosó-szárítógépek kategóriában összesen 1 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Keskeny mosó-szárítógépek – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó keskeny mosó-szárítógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb keskeny mosó-szárítógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: keskeny mosó-szárítógépek vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ