Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Kesper Előszobafal

Termékkatalógus
Kesper Előszobafal
Polc - FSC tanúsítvánnyal rendelkező sonoma tölgy dekor MDF lapokból készült, a készlethez tartozik egy fali tükör, egy fogas 6 kampóval és pad, a pad maximális terhelhetősége 150 kg, a fogas maximális teherbírása 15 kg, méret: fogas: 51x4 (vastagság) x110 (magasság) cm, tükör: 30x1,5 (vastagság) x110 (magasság) cm, pad: 90x33 (mélység) x44 (magasság) cm
Kód:  KESBD156 Termékszám:  89764

Kesper Előszobafal

Figyelmedbe ajánljuk a német Kesper gyártó elegáns, sonoma tölgy dekor előszobafalát. A fal egy 6 horoggal ellátott fogasból áll, amelyen a kabátokat és egyéb kiegészítőket tárolhatod. A fogas maximális teherbírása 15 kg. A készlet részét képezi még egy fali tükör és egy pad is. A pad alatt, amelynek teherbírása legfeljebb 150 kg, a cipők tárolására alkalmas hely is rendelkezésre áll, amit biztosan nagyra fogsz értékelni. A Kesper előszobafal FSC-jelöléssel ellátott MDF lapokból áll, amelyek kizárólag ellenőrzött európai erdészetekből származnak. A Kesper garancia a minőségre, valamint a természet és az emberek iránti tiszteletre. Az előszobafal szétszerelt állapotban kerül kiszállításra, ugyanakkor az összeszerelése nagyon egyszerű.

A Kesper előszobafal főbb jellemzői

  • A német Kesper gyártó stílusos előszobafala
  • Sonoma tölgy dekor lapok
  • A készletben egy 6 horoggal ellátott fogas található, amelynek teherbírása 15 kg
  • Fali tükör - optikailag kibővíti a kis teret
  • A készlet részét képező pad teherbírása legfeljebb 150 kg
  • Pad cipőtároló hellyel
  • FSC jelölés - fakitermelés a trópusi esőerdők irtása nélkül

Méret:
Fogas - 51 × 4 (vastagság) × 110 (magasság) cm
Tükör - 30 × 1,5 (vastagság) × 110 (magasság) cm
Pad - 90 × 33 (mélység) × 44 (magasság) cm


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kesper Předsíňová stěna. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kesper Predsieňová stena. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kesper Garderobe Garderoben-Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kesper Garderobe Garderoben-Set.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ