Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Kétajtós hűtő

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szín
Fehér
(1)
Fekete
(4)
Inox
(6)
Ezüst
(4)
Szűrés

Az amerikai kétajtós hűtőszekrény elegendő belső teret kínál még a legnagyobb bevásárláskor beszerzett áru tárolására is mind a fagyasztó, mind a hűtő részekben. Az amerikai típusú kétajtós hűtőszekrény vagy más néven dupla ajtós hűtőszekrény szélesebb és terjedelmesebb, mint a klasszikus kombinált hűtőszekrény, így ideális megoldást jelent nagyméretű konyhákba vagy nagyobb háztartások számára. Bizonyos kétajtós hűtőszekrények hasznos technológiákkal is rendelkeznek, mint például vízcsatlakozás, jégkocka vagy zúzott jég adagoló, vagy a nagyon népszerű No Frost funkció.

Tovább

Kétajtós hűtőszekrények - mindenki megtalálja a neki megfelelőt

Amerikai hűtőszekrény vízcsatlakozással

- ideális megoldás azok számára, akik nem akarnak folyamatosan a tartály feltöltésével bajlódni.

Amerikai hűtőszekrény vízcsatlakozás nélkül

- ha nem lehetséges a hűtőt a vízhálózathoz csatlakozni, választhatsz víztartállyal rendelkező kétajtós hűtőszekrényt vagy víztartály nélküli modellt.

Amerikai hűtőszekrény jégkészítővel

- nagyszerű megoldás azoknak, akik szeretik a hideg italokat, és nem akarnak bajlódni a jégkockák vagy zúzott jég elkészítésével.

Amerikai kétajtós hűtőszekrény
Az amerikai kétajtós hűtőszekrény bőséges belső terével, tervezésével és eleganciájával tűnik ki.

Amerikai kétszárnyú hűtőszekrény - mire kell figyelni választáskor

Kétajtós hűtőszekrény - méretek

Az amerikai kétajtós hűtőszekrény mérete az első paraméter, amelyet figyelembe kell venni. A kétajtós hűtőszekrények szélesebbek és nagyobbak, mint a klasszikus fagyasztóval kombinált hűtőszekrény, ezért fontos arra figyelni, hogy elegendő hely álljon rendelkezésre az ajtók kinyitásához és más készülékek sarkai vagy széle ne ütközzön a hűtő ajtajával. A kétajtós hűtő leírása és méretei a termék címkéjén találhatók.

Amerikai kétajtós hűtőszekrény - víz csatlakozással

Bizonyos amerikai dupla ajtós hűtő modell a vízhálózathoz csatlakoztatható, ami megkönnyíti a jég és a hideg italok készítésének folyamatát. A kétajtós hűtőszekrények jégkészítő rendszere lehet automatikus, vagy ha a hűtő nem csatlakozik a vízhálózathoz, manuális. Ha vízhálózathoz csatlakoztatható kétajtós hűtőt választasz, akkor nem kell mindig vizet adni az adagoló tartályához, és a jégkészítő mindig tökéletes jégkockákkal készít kedvenc italaidhoz. Az amerikai dupla ajtós hűtő vízszűrőjét időnként cserélni kell.

i

A kétajtós hűtőszekrényeket side by side hűtőszekrénynek is szokták nevezni, de mi is a side by side hűtő jelentése? Azokat az amerikai hűtőket nevezik side by side hűtőnek, amelyeknek a megszokottól eltérően nem egy ajtaja van, hanem kettő. Az egyik hűtő jobbra, a másik balra nyílik, így a hűtő mindkét oldalán fontos hagyni némi helyet, hogy az ajtók akadály nélkül nyíljanak.

Amerikai kétajtós hűtőszekrény - kiváló funkciók és műszaki jellemzők

Kétajtós hűtőszekrény - Űrtartalom

Mint általában, a dupla ajtós hűtő esetében is személyenként legalább 60 liter űrtartalom a hűtőtérben és 25 liter fagyasztó térfogat ajánlott. A szükséges kapacitás a háztartás tagjainak számától és étkezési szokásaitól függően változik. Ha kétajtós amerikai hűtőszekrényt választasz, elegendő belső teret kapsz egy nagy családnak, beleértve a nagyszülőket is.

i

Kétajtós hűtőszekrény fagyasztóval - Manapság a fagyasztó a legtöbb hűtőmodellnél elengedhetetlen funkciónak számít. Így talán említésre sem méltó, hogy a dupla ajtós hűtő modellek mindegyike fagyasztóval kombinált. A fagyasztó legfontosabb paramétere a kapacitás, amely meghatározza, hogy mennyi élelmiszert fogunk tudni tárolni benne.

Amerikai kétajtós hűtőszekrény - stílus és dizájn
Amerikai kétajtós hűtőszekrény - stílus és dizájn

Kétajtós hűtőszekrény - Energiahatékonyság

Mivel az amerikai kétajtós hűtőszekrények folyamatos működésben vannak, több energiát fogyasztanak, mint más háztartási készülékek. A leggazdaságosabb és egy kevésbé gazdaságos kategóriájú 2 ajtós hűtő működési költsége közti különbség akár 30% is lehet. A gyártó által megadott értékeket azonban fenntartással kell kezelni, mivel azokat elméleti ideális körülmények között mérik.

Ha még mindig nem vagy biztos benne, milyen típusú dupla ajtós hűtőszekrény a legalkalmasabb számodra, akkor látogass el Kétajtós amerikai hűtőszekrény vélemények és tesztek oldalunkra, ahol a 2 ajtós hűtőszekrényeket vélemények és egyéb adatok, mint például értékelés, népszerűség vagy panaszok alapján rangsoroltuk.

Kétajtós hűtőszekrény - Funkciók

Vízadagoló - Hűtött víz adagolása a tartályból vagy a vízhálózatból.

Jég és zúzott jég készítő - A folyamatosan készülő jégkockák vagy zúzott jég ideálisak a forró nyári napokra.

No Frost - ez egy olyan technológia, amely megakadályozza a jegesedés kialakulását mind a hűtő, mind és fagyasztó részben.

MultiAir Flow - Ez a funkció hűvös levegőt áramoltat 2 ajtós hűtőszekrény teljes belső terében, így az élelmiszer hosszabb ideig friss marad.

Nulla zóna - egy speciális hűtőtér (polc vagy fiók), amelyben alacsonyabbra csökkentheted a hőmérsékletet és beállíthatod a páratartalmat. Ez ideális gyümölcs, zöldség vagy sajt tárolására, vagy rövidebb tárolási idejű ételekhez, mint például a hal vagy a hús.

Minibár - Gyors hozzáférés kínál egy kisebb ajtón keresztül azokhoz az ételekhez és italokhoz, amelyek az dupla ajtós hűtőszekrény ajtajában vagy a legközelebbi polcon találhatók.

Ionizáló - Olyan technológia, amely semlegesíti a pozitív ionokat, és ózon mikroklímát hoz létre, ami előnyös az ételek számára és hosszabb ideig frissen tartja őket.

i

Tudtad-e, hogy...

... az új modellek mellett kínálatunkban találhatók használt kétajtós amerikai hűtőszekrények is, valamint akciós vagy kedvezményes modellek is?

Kétajtós hűtőszekrény - Ár

A kétajtós hűtőszekrények ára 170 000 forinttól indul. A középárkategóriát a 200 000 forint körüli dupla ajtós hűtő modellek képviselik, míg az ennél drágább modellek további extra tulajdonságokat és funkciókat kínálnak. Választáskor érdemes komoly figyelmet szentelni a nekünk tetsző 2 ajtós hűtőszekrény modellek paramétereinek. Ideális, ha a kiválasztott hűtő minden nekünk fontos funkciót tartalmaz, ugyanakkor nem fizetünk feleslegesen olyan funkciókért, amelyek számunkra nem hasznosak vagy fontosak.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
GORENJE NRS8182KX InverterCompressor Szállításra kész > 5 db
Side by side hűtő -, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 266 l, fagyasztótér tárolókapacitása 175 l, 4 polc, 6 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás és nyaralási mód, méretek 177,7 × 83,2 × 62,3 cm (Ma×Sz×Mé)
-12 %
249 990 Ft
219 890 Ft

2.
SAMSUNG RS66A8101S9/EF Szállításra kész > 5 db
Side by side hűtő -, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 409 l, fagyasztótér tárolókapacitása 243 l, 4 polc, 4 fagyasztórekesz, kijelző és LED világítás, méretek 178 × 91,2 × 71,6 cm (Ma×Sz×Mé)
362 790 Ft

3.
GORENJE NRR9185EABXL Szállításra kész > 5 db
Side by side hűtő -, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 358 l, fagyasztótér tárolókapacitása 192 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 6 fagyasztórekesz, kijelző, LED világítás és szellőzés, méretek 178,6 × 91,5 × 67,1 cm (Ma×Sz×Mé)
274 990 Ft

Még több
12 termék
SAMSUNG RS67A8811B1/EF - Side by side hűtő
Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,6
SAMSUNG RS67A8811B1/EF
Side by side hűtő -, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 409 l, fagyasztótér tárolókapacitása 225 l, 4 polc, 4 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, kijelző, LED világítás, antibakteriális tömítés, nyaralási mód és nyitott hűtőajtó jelzés, méretek 178 × 91,2 × 71,6 cm (Ma×Sz×Mé)
479 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: SACHL082
4,7 16×
GORENJE NRS8182KX InverterCompressor
Side by side hűtő -, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 266 l, fagyasztótér tárolókapacitása 175 l, 4 polc, 6 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás és nyaralási mód, méretek 177,7 × 83,2 × 62,3 cm (Ma×Sz×Mé)
Leárazás -12 %
219 890 Ft 249 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL132
SAMSUNG RS66A8101S9/EF - Side by side hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,9
SAMSUNG RS66A8101S9/EF
Side by side hűtő -, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 409 l, fagyasztótér tárolókapacitása 243 l, 4 polc, 4 fagyasztórekesz, kijelző és LED világítás, méretek 178 × 91,2 × 71,6 cm (Ma×Sz×Mé)
362 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SACHL091
GORENJE NRR9185EABXL - Side by side hűtő Típusok
4,3 14×
GORENJE NRR9185EABXL
Side by side hűtő -, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 358 l, fagyasztótér tárolókapacitása 192 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 6 fagyasztórekesz, kijelző, LED világítás és szellőzés, méretek 178,6 × 91,5 × 67,1 cm (Ma×Sz×Mé)
274 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL206
SAMSUNG RS67A8810S9/EF - Side by side hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,2 13×
SAMSUNG RS67A8810S9/EF
Side by side hűtő -, energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 409 l, fagyasztótér tárolókapacitása 225 l, 4 polc, 6 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, kijelző, LED világítás, antibakteriális tömítés, nyaralási mód és nyitott hűtőajtó jelzés, méretek 178 × 91,2 × 71,6 cm (Ma×Sz×Mé)
400 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SACHL080
GORENJE NRR9185EAXL - Side by side hűtő Típusok
4,3 14×
GORENJE NRR9185EAXL
Side by side hűtő -, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 358 l, fagyasztótér tárolókapacitása 192 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 6 fagyasztórekesz, kijelző, LED világítás és szellőzés, méretek 178,6 × 91,5 × 67,2 cm (Ma×Sz×Mé)
244 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL207
Hisense RS711N4WCE - Side by side hűtő A kiszállítás
ingyenes
5,0
Hisense RS711N4WCE
Side by side hűtő -, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 355 l, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, méretek 178,6 × 91,5 × 67 cm (Ma×Sz×Mé)
245 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HISCHL088
Hisense RS711N4WFD - Side by side hűtő A kiszállítás
ingyenes
5,0
Hisense RS711N4WFD
Side by side hűtő -, energiaosztály D, hűtőtér tárolókapacitása 355 l, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, méretek 178,6 × 91,5 × 67 cm (Ma×Sz×Mé)
296 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HISCHL089
Hisense RS711N4WCD - Side by side hűtő A kiszállítás
ingyenes
Hisense RS711N4WCD
Side by side hűtő -, energiaosztály D, hűtőtér tárolókapacitása 355 l, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, méretek 178,8 × 91,5 × 67 cm (Ma×Sz×Mé)
362 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HISCHL087
5,0
ETA 139790000EN
Side by side hűtő -, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 291 l, fagyasztótér tárolókapacitása 151 l, 5 polc, 5 fagyasztórekesz, kijelző és LED világítás, méretek 177 × 90 × 59 cm (Ma×Sz×Mé)
230 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük 1 db
Várható 2024. 04. 19.
Termékkód: ETCHL077
Hisense RS711N4WFE - Side by side hűtő A kiszállítás
ingyenes
5,0
Hisense RS711N4WFE
Side by side hűtő -, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 355 l, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, méretek 178,6 × 91,5 × 67 cm (Ma×Sz×Mé)
244 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: HISCHL090
SAMSUNG RS66A8100SL/EF - Side by side hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 12×
SAMSUNG RS66A8100SL/EF
Side by side hűtő -, energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 409 l, fagyasztótér tárolókapacitása 243 l, 4 polc, 6 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, kijelző, LED világítás, antibakteriális tömítés, nyaralási mód és nyitott hűtőajtó jelzés, méretek 178 × 91,2 × 71,6 cm (Ma×Sz×Mé)
544 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SACHL079
cikkA hűtő és a fagyasztó leolvasztása (ÚTMUTATÓ) Szeretnéd ha a fagyasztó és a hűtő leolvasztása gyorsan és könnyen menne? Akkor mindenképp olvasd el cikkünket, amelyben egyszerű útmutatót kínálunk e feladat végrehajtására. Néhány hasznos tippet és tippet is hozzáteszük, amelyek segítenek meghosszabbítani a...
A fagyasztó és hűtőszekrény ideális hőmérséklete igen fontos tényező. Ha megfelelően hűtjük és fagyasztjuk le az ételeket, frissességüket sokkal hosszabb ideig őrzik meg. Cikkünkből megtudhatod, milyen a fagyasztó és a hűtő optimális hőmérséklete, illetve hasznos...
Annak érdekében, hogy a hűtőszekrényben megfelelő körülmények uralkodjanak a benne tartott élelmiszerek számára, és a hűtő hosszú ideig probléma nélkül üzemeljen, a hűtőszekrény tisztítása és karbantartása alapvető fontosságú. Cikkünkben tanácsot adunk a hűtőszekrény...
hűtőszekrényekLegjobb hűtők 2020-ban Új hűtőt keresel, de nem szeretnéd átböngészni az összes modell paramétereit és értékeléseit? A legjobb hűtőszekrényeinkről szóló áttekintést hoztuk el. A legolcsóbbat keresed, esetleg középkategóriásat, vagy nem számít az ár? Nagyszerű ár-érték arányú hűtőszekrényeket...
További cikkek

Kétajtós hűtő

Kétajtós hűtőszekrény - ezt keresi mindenki

A kétajtós hűtőszekrény, vagy más néven dupla ajtós hűtőszekrény, esetleg kétszárnyú hűtő, olyan típusú hűtőszekrény, amelyre sokan vágyakoztunk. A kétajtós hűtő sokaknak amerikai filmekből és sorozatokból ismerős, s bizony sokakat lenyűgöz, amikor a családi jelenteknél a csodaszép és méretes hűtő gond nélkül adagolja a jeget. Manapság a kétszárnyú hűtőszekrényeket már nem kell Amerikából importálnunk, mivel az EU-ban is nagyszerű gyártók vannak, így álmainkat könnyedén valóra válthatjuk.

A dupla ajtós hűtőszekrény nagyszerű választás azoknak a családoknak, akik távol laknak a bevásárlóközpontoktól, vagy csak nem szeretnek vásárolni. A kétajtós hűtő rengeteg tárhelyet és modern funkciókat kínál, például ionizátor, nulla zóna vagy No Frost automata leolvasztás. A kétajtós hűtőszekrény ma már egy olyan háztartási eszköz, amelyet csak fel kell tölteni, majd fokozatosan kiüríteni. Minden egyéb feladatot képes saját maga ellátni.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kétajtós hűtő A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kétajtós hűtő A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kétajtós hűtő vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ