Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Keverőpultok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Analóg
(16)
Analóg USB kimenettel
(27)
Digitális
(18)
Csatornák száma
2 ×
40 ×
-
Szűrés

A keverőpultok a hangmérnökök nélkülözhetetlen eszközei minden koncerten és stúdiókban, de hasznosak lehetnek zenekarok számára is próbatermekben. A keverőpult lehetővé teszi a hangmérnök számára, hogy minden hangot és hangszert úgy állítsanak be, hogy a hallgató a lehető legteljesebben élvezhesse a zenét. Olvass tovább, és nézd meg, mit kínálnak az egyes keverőpultok, és melyik típust érdemes választanod.

Tovább

Miért olyan fontos a keverőpult?

A keverőpult gyakran a legfontosabb felszerelés egy koncerten vagy a stúdióban. Jelentős hatással van a végső hangzásra.

  • A keverőpult segítségével állíthatod be a hangszerek hangzását úgy, hogy azok jól illeszkedjenek egymáshoz és jól hallhatók legyenek.
  • A gyakori funkciók közé tartoznak az olyan effektek, mint az equalizer vagy a reverb (visszhang). Némelyik beépített erősítővel rendelkezik.
  • Egy egyszerű keverőpult néhány csatornával és USB-vel a rendezvények hangosítása mellett hangkártyaként is használható.
  • Egy több csatornás koncert keverőpult lehetővé teszi egy nagyobb zenekar hangosítását, beleértve a dobokat és a második éneket is.

Hogyan választható ki a keverőpult?

A keverőpult kiválasztásakor ideális a típusokkal kezdeni. A keverőpultok alapvetően a következőképpen oszlanak meg.

Az analóg keverőpult egy bevált klasszikus

Az analóg keverőpult az egyes bemenetek beállítására szolgál pusztán az analóg jel alapján. Ez a típus a legnépszerűbb, és még a legjobb hangmérnökök sem támaszkodnak rá. Valójában az analóg keverőpult kiváló hangzást biztosít, amit sokan előnyben részesítenek a digitális keverőpultokkal szemben. Hátránya azonban a jóval nagyobb méret és súly lehet. Az analóg keverőpultok egyre inkább lemaradnak a digitális keverőpultok mögött a koncertet feldobó funkciók hiánya miatt is.

A digitális keverőpultok nem csak a fesztiválokon könnyítik meg a hangosítást

A digitális keverők manapság egyre elterjedtebbek a hangtechnikusok körében. A kapott analóg rendszert digitálisan dolgozza fel, ami rengeteg lehetőséget nyit a könnyítésre. Gyakori például a tablethez való csatlakozás, ami lehetővé teszi, hogy a lemezlovas a színpadon legyen a zenekarral, és távolról pontosan úgy állítsa be a konzolon a paramétereket, ahogy a zenekar szeretné.

A digitális keverőpult a beállításokat elmentheti, ami hasznos lehet olyan fesztiválokon, ahol több zenekar is fellép.

Az USB-vel ellátott analóg keverőpultok lehetővé teszik az effektek hozzáadását

Az USB-kimenettel rendelkező analóg keverőpult többé-kevésbé egy köztes lépés az analóg és a digitális technológia között. Bár maga a keverőpult analóg módon dolgozza fel a jelet, és azt közvetlenül egy erősítőre/denre is továbbíthatja, a keverőpult egy PC-hez is csatlakoztatható. A hangtechnikus ekkor digitális effekteket adhat az egyes sávokhoz, és a hangot a számítógépről továbbíthatja.

Az erősítővel ellátott keverőpult nagyszerű ár-érték arányú megoldás

A power keverőpult vagy erősítővel ellátott keverőpult jelentősen megkönnyíti a hangosítási munkát, mivel nem szükséges külön erősítőt csatlakoztatni hozzá. Ha a keverőpult nem rendelkezik erősítővel, akkor a keverőpultról érkező jelet vagy egy külön erősítőre, vagy aktív hangszórókra kell vezetni. A professzionális hangmérnökök azonban gyakran maximális kontrollt szeretnének a hangzás felett, ezért ezt a nehezebb utat választják.

Analóg keverő
Analóg keverő

Digitális keverő
Digitális keverő

Analóg keverő PC-hez Mackie Mackie
Analóg USB-vel

keverő erősítővel
Erősítővel

A csatornák száma határozza meg, hogy a keverőpultok hány hangszert és hangot tudnak keverni

A kis keverőpult jellemzően kevesebb csatornával rendelkezik. Általánosságban elmondható, hogy a keverőpultok változó számú csatornával rendelkezhetnek, 2-től 64 vagy annál több csatornáig. Ha kezdőknek és kisebb zenekarok hangosításához választasz keverőpultot, néhány csatorna elegendő lesz. Egy stúdió keverőpult vagy egy nagy koncertekre szánt keverőpult ennél több csatornát igényel.

  • Legfeljebb 8 csatornás lesz egy egyszerű keverő, amelyet kezdőknek vagy dalszerzőknek és kisebb zenekaroknak terveztek.
  • A 8-16 csatornás egy olyan keverő, amely könnyen elegendő a nagyobb együttesek számára. Ezek gyakran sok funkcióval is rendelkeznek.
  • A 32 vagy több csatornás professzionális keverők, amelyeket csúcszenekarok, kórusok és kisebb zenekarok is használhatnak.

i

Az egyes csatornák számos funkcióval és effekttel rendelkezhetnek. A leggyakoribbak közé tartozik a 3 vagy 4 sávos equalizer, a reverb effekt, a kompresszor vagy akár a tisztább hangzást biztosító audiofilter.

Keverőpultok - bemenetek és kimenetek

Egy keverők gyakran csatornánként 1-2 bemenettel rendelkeznek. Ma már szinte kizárólag két fő csatlakozót használnak.

Bemenetek

Általános szabály, hogy a 6,3mm Jack a hangszerek csatlakoztatására, az XLR pedig a mikrofonok csatlakoztatására szolgál. Meg kell azonban jegyezni, hogy például a dobokat és a gitárokat gyakran hangszeres mikrofonokkal szólaltatják meg, ezért ne becsüld alá az XLR-bemenetek számát.

Kimenetek

A keverőpult rendelkezhet egy közös kimenettel vagy több osztott kimenettel. A csatlakozó típusát elsősorban a hangszóróknak megfelelően kell megválasztanod. Itt is a leggyakoribb a 6,3mm Jack-es jack és az XLR, de esetenként a régebbi RCA (cinch) kimenettel is találkozhatsz. A keverőpult rendelkezhet 3,5mm Jack fejhallgató kimenettel is. Ez utóbbi különösen hasznos a megfigyeléshez.

i

Ha az ár nagy tényező számodra, nézd meg az olcsó keverőpultok oldalunkat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
RCF F 12XR Szállításra kész 3 db
Keverőpult - analóg USB kimenettel, csatornák száma: 12, 16 beépített effektus, kimenetek: 6× XLR, 12× 6,3 mm-es Jack, 4× RCA, kimenetek: 2× XLR, 8× 6,3 mm-es Jack, 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, parametrikus equalizer, integrált kompresszor, némító gomb, pan/bal, +48V fantom tápegység, potenciométer
137 290 Ft

2.
MACKIE ProFX12v3 Szállításra kész 1 db
Keverőpult - analóg USB kimenettel, csatornák száma: 12, 24 beépített effektus, kimenetek: 2× Combo XLR, 5× XLR, 10× 6,3 mm-es Jack, 1× 3,5 mm-es sztereó Jack, kimenetek: 2× XLR, 8× 6,3 mm-es Jack, 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, equalizer, integrált kompresszor, low-cut, némító gomb, pan/bal, +48V fantom tápegység, potenciométer
134 490 Ft

3.
Allen and Heath ZED-6 Szállításra kész 1 db
Keverőpult - analóg, csatornák száma: 6, kimenetek: 2× XLR, 6× 6,3 mm-es Jack, kimenetek: 2× XLR, 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, equalizer, low-cut, pan/bal, +48V fantom tápegység
52 490 Ft

Még több
61 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
MACKIE ProFX10v3
Keverőpult - analóg USB kimenettel, csatornák száma: 10, 24 beépített effektus, kimenetek: 2× Combo XLR, 2× XLR, 6× 6,3 mm-es Jack, 1× 3,5 mm-es sztereó Jack, kimenetek: 2× XLR, 5× 6,3 mm-es Jack, 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, equalizer, integrált kompresszor, low-cut, némító gomb, pan/bal, +48V fantom tápegység
96 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MCK03e
Arany középút Kiváló ár/érték arány
RCF F 16XR
Keverőpult - analóg USB kimenettel, csatornák száma: 16, 16 beépített effektus, kimenetek: 10× XLR, 16× 6,3 mm-es Jack, 4× RCA, kimenetek: 2× XLR, 8× 6,3 mm-es Jack, 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, parametrikus equalizer, integrált kompresszor, némító gomb, pan/bal, +48V fantom tápegység, potenciométer
176 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: RC00f8g
Arany középút Kiváló ár/érték arány
SOUNDCRAFT Ui-16
Keverőpult - digitális, csatornák száma: 16, 3 beépített effektus, kimenetek: 6× Combo XLR, 6× XLR, 2× RCA, kimenetek: 6× XLR, 2× 6,3 mm-es Jack, 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, parametrikus equalizer, integrált kompresszor, low-cut, némító gomb, pan/bal, +48V fantom tápegység, USB flash meghajtó bemenet
219 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SDFu16
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Tascam DP-32SD
Hangrögzítő - digitális, 32 csatorna, 4 effekttel, parametrikus hangszínszabályozó, +48 V-os fantomtáp, beépített hangkártya USB-vel
273 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: TSC010p
4,8
MAONO AU-AM200
DJ rendszer - analóg USB kimenettel, csatornák száma: 4, 12 beépített effektus, kimenetek: 2× 3,5 mm-es sztereó Jack, kimenetek: 6× 3,5 mm-es sztereó Jack, 3,5 mm Jack fejhallgató kimenet, Bluetooth
31 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAON003
Allen and Heath ZEDi-8
Keverőpult - analóg USB kimenettel, csatornák száma: 8, kimenetek: 2× XLR, 6× 6,3 mm-es Jack, kimenetek: 2× XLR, 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, equalizer, low-cut, pan/bal, +48V fantom tápegység
78 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ALHzt03
3,5
MAONO AU-AM200 S1
Keverőpult - analóg USB kimenettel, csatornák száma: 4, 12 beépített effektus, kimenetek: 2× 3,5 mm-es sztereó Jack, kimenetek: 6× 3,5 mm-es sztereó Jack, 3,5 mm Jack fejhallgató kimenet, Bluetooth
37 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAON003b
4,8
MACKIE Mix8
Keverőpult - analóg, csatornák száma: 6, kimenetek: 2× XLR, 8× 6,3 mm-es Jack, 2× RCA, kimenetek: 2× RCA, 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, equalizer, pan/bal, +48V fantom tápegység
37 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MCK03b
4,5
MACKIE Mix5
Keverőpult - analóg, csatornák száma: 5, kimenetek: 1× XLR, 5× 6,3 mm-es Jack, kimenetek: 2× 6,3 mm-es Jack, 2× RCA, 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, equalizer, pan/bal
24 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MCK03a
5,0
MACKIE Mix12FX
Keverőpult - analóg, csatornák száma: 12, 12 beépített effektus, kimenetek: 4× XLR, 12× 6,3 mm-es Jack, kimenetek: 2× RCA, 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, equalizer, low-cut, pan/bal, +48V fantom tápegység
51 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MCK03c
5,0
SOUNDSATION ALCHEMIX 402FX
Keverőpult - analóg, csatornák száma: 8, 16 beépített effektus, kimenetek: 4× XLR, 10× 6,3 mm-es Jack, 2× RCA, kimenetek: 4× XLR, 6× 6,3 mm-es Jack, 2× RCA, 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, equalizer, low-cut, némító gomb, pan/bal, +48V fantom tápegység, potenciométer
Szuper ár
85 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SSN003b1
RCF F 12XR
Keverőpult - analóg USB kimenettel, csatornák száma: 12, 16 beépített effektus, kimenetek: 6× XLR, 12× 6,3 mm-es Jack, 4× RCA, kimenetek: 2× XLR, 8× 6,3 mm-es Jack, 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, parametrikus equalizer, integrált kompresszor, némító gomb, pan/bal, +48V fantom tápegység, potenciométer
Szuper ár
137 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: RC00f8f
5,0
MACKIE ProFX12v3
Keverőpult - analóg USB kimenettel, csatornák száma: 12, 24 beépített effektus, kimenetek: 2× Combo XLR, 5× XLR, 10× 6,3 mm-es Jack, 1× 3,5 mm-es sztereó Jack, kimenetek: 2× XLR, 8× 6,3 mm-es Jack, 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, equalizer, integrált kompresszor, low-cut, némító gomb, pan/bal, +48V fantom tápegység, potenciométer
134 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MCK03f
MAONO AME2
Keverőpult - analóg USB kimenettel, csatornák száma: 10, 24 beépített effektus, kimenetek: 1× Combo XLR, 1× 6,3 mm-es Jack, 2× 3,5 mm-es sztereó Jack, kimenetek: 3× 3,5 mm-es sztereó Jack, Bluetooth, +48V fantom tápegység
Szuper ár
46 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAON003r2
5,0
RCF F 6X
Keverőpult - analóg USB kimenettel, csatornák száma: 6, 16 beépített effektus, kimenetek: 2× XLR, 6× 6,3 mm-es Jack, 4× RCA, kimenetek: 2× XLR, 3× 6,3 mm-es Jack, 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, parametrikus equalizer, pan/bal, +48V fantom tápegység
71 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: RC00f8d
5,0
SOUNDSATION MIOMIX 404FX
Keverőpult - analóg, csatornák száma: 8, 16 beépített effektus, kimenetek: 4× Combo XLR, 8× 6,3 mm-es Jack, 1× 3,5 mm-es sztereó Jack, 2× RCA, kimenetek: 2× XLR, 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, equalizer, pan/bal, +48V fantom tápegység
Szuper ár
56 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SSN003c
3,0
JOYO MOMIX
Keverőpult - analóg USB kimenettel, csatornák száma: 4, kimenetek: 3× 6,3 mm-es Jack, kimenetek: 3× 3,5 mm-es sztereó Jack, +48V fantom tápegység
45 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: JOYO09a
Allen and Heath ZED-6
Keverőpult - analóg, csatornák száma: 6, kimenetek: 2× XLR, 6× 6,3 mm-es Jack, kimenetek: 2× XLR, 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, equalizer, low-cut, pan/bal, +48V fantom tápegység
52 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ALHzt01
MAONO CASTER AU-AM100
Keverőpult - analóg USB kimenettel, csatornák száma: 4, 10 beépített effektus, kimenetek: 2× Combo XLR, 3× 3,5 mm-es sztereó Jack, kimenetek: 5× 3,5 mm-es sztereó Jack, 3,5 mm Jack fejhallgató kimenet, némító gomb, érintőképernyő, +48V fantom tápegység, potenciométer
65 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAON003a
Midas DL32 - Stagebox Ingyenes
szállítás boltjainkba
Midas DL32
Stagebox - USB flash meghajtó bemenet, távirányítható és MIDI In/Out, 32× XLR bemenet, 16× XLR kimenet, anyaga fém, fekete kivitel
635 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MIS32g
SOUNDSATION YOUMIX-202 MEDIA
Keverőpult - analóg, csatornák száma: 6, 16 beépített effektus, kimenetek: 2× XLR, 7× 6,3 mm-es Jack, 2× RCA, kimenetek: 2× XLR, 3× 6,3 mm-es Jack, 2× RCA, 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, equalizer, pan/bal, Bluetooth, +48V fantom tápegység, USB flash meghajtó bemenet, potenciométer
65 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SSN003a1
MAONO AMC2 Neo
Keverőpult - analóg USB kimenettel, csatornák száma: 4, 13 beépített effektus, kimenetek: 1× Combo XLR, 1× 3,5 mm-es sztereó Jack, kimenetek: 2× 3,5 mm-es sztereó Jack, 3,5 mm Jack fejhallgató kimenet, Bluetooth, +48V fantom tápegység
32 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAON003r1
Allen and Heath ZED-6FX
Keverőpult - analóg, csatornák száma: 6, 9 beépített effektus, kimenetek: 2× XLR, 6× 6,3 mm-es Jack, kimenetek: 2× XLR, 1× 6,3 mm-es Jack, 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, equalizer, low-cut, pan/bal, +48V fantom tápegység
79 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ALHzt02
5,0
RODECaster Duo
Keverőpult - digitális, csatornák száma: 2, kimenetek: 2× Combo XLR, kimenetek: 2× 6,3 mm-es Jack, 3,5 mm Jack és 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, integrált kompresszor, némító gomb, Bluetooth, érintőképernyő, +48V fantom tápegység, potenciométer
203 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ROD040b

Keverőpultok

Keverőpultok

A Keverőpultok kategóriában összesen 61 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó keverőpultok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább keverőpultok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb keverőpultok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: keverőpultok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ