AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Botmixerek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Funkciók
Jégtörés
(68)
Vágás
(177)
Habverés
(170)
Aprítás
(23)
Mixelés
(214)
Reszelés
(17)
Vákuumozás
(5)
Tulajdonságok
Mosogatógépben mosható tartozékok
(125)
Folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával
(142)
Turbo sebesség
(157)
Keverőszár anyaga
Fém
(14)
Rozsdamentes acél
(186)
Műanyag
(17)
Teljesítmény
170 W
1500 W
-
Sebességfokozat
1
26
-
Szűrés

A botmixer az egyik legkedveltebb konyhai eszköz. Egyszerű a használata, könnyen tárolható és kényelmesen tisztítható. Mindenki nagyra értékeli a botmixer segítségét koktélok, levesek, mártások, zöldségpürék, bébiételek stb. készítésénél. Egy jól felszerelt botmixer szett számos hasznos tartozékkal rendelkezik aprításhoz, szeleteléshez vagy habveréshez. A választék igen széles, ezért nem árt, ha megnézed, milyen paramétereket kell figyelembe venned a botmixer kiválasztásakor.

Tovább

Mi minden szól a botmixer beszerzése mellett?

A botmixer az a készülék, amely nélkül sokan már el sem tudják képzelni a konyhai munkát. Könnyen helyettesíthet számos más készüléket, és nagyon könnyen kezelhető.

  • Közvetlenül a tűzhelyen lévő edényben használhatod, anélkül, hogy ki kellene önteni az ételt.
  • Könnyű és egyszerű vele dolgozni.
  • A botmixer az anyukák kedvence a bébiétel készítésénél.
  • A botmixer szett számos tartozékának köszönhetően multifunkciós eszköz.

Mire figyeljünk botmixer választásánál?

Botmixer választásakor tisztában kell lenned azzal, hogy mire szeretnéd használni. Ez határozza meg a botmixer szükséges teljesítményét és a tartozékok számát. Az állítható fordulatszám és a kábel hossza szintén fontos lehet.

A nagy teljesítményű botmixer mindennel megbirkózik

A teljesítmény határozza meg, hogy a botmixer milyen hatékony lesz, és az energiafogyasztást is befolyásolja. Az alsó teljesítményhatár ne legyen 150 W alatt. Ha a teljesítmény nem megfelelő, a botmixer túlmelegszik, és nem működik megfelelően, vagy egyáltalán nem képes feldolgozni egyes összetevőket.

A botmixer teljesítménye Megfelelő felhasználás
max. 300 W Lágy összetevők (eper, banán, ...) turmixolása.
300 és 600 W között Szószok vagy snackek alkalmi turmixolása.
600 és 1 000 W között Normál használatra és néhány keményebb alapanyaghoz - diófélék, friss zöldségek.
1 000 W felett Gyakori használatra és nagyobb igénybevételt jelentő munkákhoz, pl. jég aprításhoz.

A botmixer fordulatszáma és sebessége

A botmixer esetében a fordulatszám és a forgás sebessége is fontos. Ez a szám azt jelzi, hogy egy perc alatt hányszor fordul el a penge. A magasabb érték jobb teljesítményt és a keményebb nyersanyagok kezelésének képességét jelenti (válassz legalább 15 000 fordulat/perc értéket).

i

A szabályozható sebesség előny

A feldolgozandó összetevőktől függően egyes botmixerek lehetővé teszik a sebesség állítását. Legalább 3 alap fokozat ideális. A lágyabb ételekhez elegendő az alacsonyabb fordulatszám, a keményebb alapanyagokhoz használhatod a magasabb fordulatszámot. Sok botmixer esetében a sebességet a gomb megnyomásával lehet szabályozni. Minél jobban benyomod, annál nagyobb a teljesítmény.

Mire figyeljünk, hogy a botmixer használata kényelmes legyen?

A botmixer az adott modelltől függően egy vagy több sebességfokozatot kínál. A hagyományos asztali turmixgépekkel ellentétben a kioldógombot a turmixolás során folyamatosan lenyomva kell tartani. A kiválasztás során figyelj a kezelőszervek helyzetére és a markolat formájára, hogy a turmixolás a lehető legkényelmesebb legyen.

Bosch botmixer
Botmixer keverőtartállyal

Sencor botmixer
Műanyag botmixer

Braun botmixer szett
Botmixer szett

Multifunkciós vagy önálló botmixer érdekel?

A piacon található önálló botmixer is, de az csak egy célt fog szolgálni, mégpedig a turmixolást. Viszont a legtöbb számos olyan tartozékkal kapható, amely lehetővé teszi a habverést vagy az aprítást is.

A kiegészítőknek és tartozékoknak köszönhetően a botmixer igazi multifunkciós eszközzé válik

A botmixer tartozékok lehetővé teszik, hogy ne csak turmixoláshoz lehessen használni. A botmixer maga merülő turmixoláshoz készült, és általában két részből áll - a műanyag markolatból és a botmixer levehető részéből. A következők kaphatók.

  • A habverő feltét klasszikus habverő formájú, levehető tartozék, amely alkalmas tészták, habok, krémek, tejszínhab és tojáshab készítéséhez.
  • Az aprítóedényes aprító fűszernövények, hagyma, diófélék, jég stb. aprítására és zúzására szolgál. A választásnál vedd figyelembe a tartály térfogatát.
  • A botmixer szett habverő- és keverőtartállyal praktikus mérőpohárral, fedéllel, tölcsérrel vagy fogantyúval is rendelkezhet.

Néhány botmixer további praktikus tartozékkal is rendelkezik, amely így funkcióját tekintve közelebb áll a klasszikus konyhai robotgéphez. Lehetővé teszi például a reszelést, a szeletelést és a dagasztást.

Milyen anyagokból készülnek botmixerek?

A botmixer, pontosabban a markolat általában kiváló minőségű, tartós műanyagból készül. De némelyikük a pengék kivételével teljesen műanyag. Olcsó, de kevésbé ellenálló a magas hőmérsékletekkel szemben. Ezért jobb, ha a keverő rész és más fontos alkatrészek esetében jobb minőségű anyagokba fektetsz.

i

A fém botmixer minden helyzetben bevethető

A fém botmixer kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, így gond nélkül turmixolhatsz vele forró leveseket és szószokat. Emellett hosszabb élettartamú és könnyebben tisztítható.


Mi a helyzet a botmixer tömegével? Az anyagtól függ

Mivel a botmixer olyan eszköz, amelyet a használata során végig kézben kell tartani, a tömege sem mellékes. A teljesen műanyag eszközöknek kisebb a tömege, ezért ha egy jobb minőségű, rozsdamentes acélból készült darabba fektetsz, nagyobb tömegre számíthatsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
222 termék
4,5
SENCOR SHB 6552BK
Botmixer - 1500 W teljesítmény, 15 sebességfokozat, folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával és turbo sebesség, jégtörés, vágás, habverés és mixelés, aprító+aprítóedény, keverőedény, habverő, mini aprító, pürésítő tartozék és mérőedény mellékelve, rozsdamentes acél keverőszár
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENtmx01
Philips HR2656/90 ProMix
Botmixer - 800 W teljesítmény, mosogatógépben mosható tartozékok és turbo sebesség, mixelés és reszelés, keverőedény mellékelve, rozsdamentes acél keverőszár
32 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIEK757HU
Philips HR2546/00 Daily Collection
Botmixer - 700 W teljesítmény, 2 sebességfokozat, turbo sebesség, vágás, habverés és mixelés, 2 penge, aprító+aprítóedény, keverőedény, habverő és keskeny keverőrúd mellékelve, fém keverőszár
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHITM679
4,7 14×
Braun MQ5200WH
Botmixer - 1000 W teljesítmény, 21 sebességfokozat, folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával és turbo sebesség, vágás és mixelés, 1 penge, keverőedény és keskeny keverőrúd mellékelve, rozsdamentes acél keverőszár
Szuper ár
17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRATM873
4,9 28×
Braun MQ9195XLI
Botmixer - 1200 W teljesítmény, folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával és turbo sebesség, jégtörés, vágás, habverés, aprítás, mixelés és reszelés, 2 penge, kocka szeletelő mellékelve, rozsdamentes acél keverőszár
Szuper ár
72 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRATM184
4,0
SENCOR SHB 4379BK
Botmixer - 800 W teljesítmény, 2 sebességfokozat, mosogatógépben mosható tartozékok, jégtörés, vágás, habverés és mixelés, 4 penge, maximum fordulatszáma 15000 ford/perc, keverőedény mellékelve, rozsdamentes acél keverőszár
13 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENTM023
4,4 19×
SENCOR SHB 4211WH
Botmixer - 600 W teljesítmény, 2 sebességfokozat, mosogatógépben mosható tartozékok és turbo sebesség, vágás és mixelés, 2 penge, maximum fordulatszáma 14800 ford/perc, keverőedény és keskeny keverőrúd mellékelve, műanyag keverőszár
7 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENTM047
5,0
Braun MQ5235BK
Botmixer - 1000 W teljesítmény, 21 sebességfokozat, folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával és turbo sebesség, vágás, habverés és mixelés, 1 penge, aprító+aprítóedény, keverőedény, habverő és keskeny keverőrúd mellékelve, rozsdamentes acél keverőszár
23 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRATM989
5,0
Rohnson R-5740 Heavy Duty
Botmixer - 1500 W teljesítmény, 9 sebességfokozat, folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával és turbo sebesség, vágás, habverés és mixelés, 3 penge, maximum fordulatszáma 16000 ford/perc, aprító+aprítóedény, keverőedény, habverő, keskeny keverőrúd és mérőedény mellékelve, rozsdamentes acél keverőszár
18 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHtm20
4,0
BOSCH MS6CB6110
Botmixer - 1000 W teljesítmény, 12 sebességfokozat, mosogatógépben mosható tartozékok, folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával és turbo sebesség, vágás, mixelés és vákuumozás, 4 penge, keverőedény és keskeny keverőrúd mellékelve, rozsdamentes acél keverőszár
23 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOSMI169
Tefal HB94L830 Infiny Force 4 in 1 XL méretű fejjel - Kézi mixer Típusok
4,7 61×
Tefal HB94L830 Infiny Force 4 in 1 XL méretű fejjel
Kézi mixer - teljesítmény 1000 W, 5in1 (turmixok keverése, tészta keverése, jég törése, fűszernövények, hagyma, hús aprítása), titán felületű penge az élesség és a kés védelme érdekében, fröccsenés elleni védelem, könnyű tisztítás, kivehető részek mosogatógépben mosható, XL tartozék 1l, kompakt aprító 500 ml, habverő, mérőpohár 800 ml, 15 év javíthatósági garancia
40 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: TEFrm73
5,0
Kenwood HBM60.007.GY
Botmixer - 1000 W teljesítmény, 2 sebességfokozat, mosogatógépben mosható tartozékok, folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával és turbo sebesség, vágás, habverés és mixelés, 3 penge, habverő, keskeny keverőrúd és pürésítő tartozék mellékelve, rozsdamentes acél keverőszár
27 790 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: KENTM003
SENCOR SHB 5607CH-EUE3 - Botmixer Típusok
3,8 74×
SENCOR SHB 5607CH-EUE3
Botmixer - 1200 W teljesítmény, 20 sebességfokozat, mosogatógépben mosható tartozékok, folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával és turbo sebesség, vágás, habverés és mixelés, 4 penge, aprító+aprítóedény, keverőedény és habverő mellékelve, rozsdamentes acél keverőszár
21 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENTM907
4,4 64×
SENCOR SHB 4462BL-EUE3
Botmixer - 1000 W teljesítmény, 25 sebességfokozat, mosogatógépben mosható tartozékok, folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával és turbo sebesség, jégtörés, vágás, habverés és mixelés, 6 penge, keverőedény, habverő és mini aprító mellékelve, rozsdamentes acél keverőszár
15 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENTM410
5,0
SENCOR SHB 6441WH
Botmixer - 1200 W teljesítmény, 15 sebességfokozat, folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával és turbo sebesség, vágás, habverés és mixelés, aprító+aprítóedény, habverő, pürésítő tartozék és mérőedény mellékelve, rozsdamentes acél keverőszár
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENtmx71
4,7 13×
Braun MQ7000
Botmixer - 1000 W teljesítmény, folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával és turbo sebesség, jégtörés, vágás, habverés, aprítás, mixelés és reszelés, 2 penge, keverőedény és habverő mellékelve, rozsdamentes acél keverőszár
Szuper ár
27 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRATM538
Lauben Stick Blender 800AT - Botmixer Típusok
4,5
Lauben Stick Blender 800AT
Botmixer - 800 W teljesítmény, 6 sebességfokozat, mosogatógépben mosható tartozékok, folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával és turbo sebesség, vágás, habverés és mixelés, 2 penge, aprító+aprítóedény, passzírozó tárcsa és smoothie edény mellékelve, műanyag keverőszár
29 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAUtmx24
3,5
Russell Hobbs 25232-56 Retro Hand Blender Cream
Botmixer - 700 W fogyasztás, 2 sebességfokozat, jégtörés és mixelés, 2 penge, mosogatógépben mosható tartozékok, rozsdamentes acél talapzat, keverőedény és keskeny keverőrúd
19 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RUSHO936
4,5 38×
SENCOR SHB 4110WH
Botmixer - 400 W teljesítmény, 2 sebességfokozat, vágás és mixelés, aprító+aprítóedény és keverőedény mellékelve, műanyag keverőszár
6 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV4135p
5,0
SENCOR SHB 6302BK
Botmixer - 1200 W teljesítmény, 15 sebességfokozat, folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával és turbo sebesség, vágás, habverés és mixelés, aprító+aprítóedény, habverő és mérőedény mellékelve, rozsdamentes acél keverőszár
13 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENtmx64
4,8 15×
Braun MQ Omelette 3025
Botmixer - 700 W teljesítmény, 2 sebességfokozat, mosogatógépben mosható tartozékok és turbo sebesség, vágás, habverés és mixelés, 2 penge, aprító+aprítóedény, keverőedény és habverő mellékelve, műanyag keverőszár
15 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRABA003
4,7 30×
Braun MQ3137WH SAUCE+
Botmixer - 750 W teljesítmény, 11 sebességfokozat, mosogatógépben mosható tartozékok és turbo sebesség, vágás, habverés és mixelés, 2 penge, aprító+aprítóedény, keverőedény, habverő, keskeny keverőrúd és passzírozó tárcsa mellékelve, rozsdamentes acél keverőszár
39 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRTM013
SENCOR SHB 5608BK-EUE3 - Botmixer Típusok
3,8 74×
SENCOR SHB 5608BK-EUE3
Botmixer - 1200 W teljesítmény, 20 sebességfokozat, mosogatógépben mosható tartozékok, folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával és turbo sebesség, vágás, habverés és mixelés, 4 penge, aprító+aprítóedény, keverőedény és habverő mellékelve, rozsdamentes acél keverőszár
24 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENTM921
SENCOR SHB 5601GR-EUE3 - Botmixer Típusok
3,8 74×
SENCOR SHB 5601GR-EUE3
Botmixer - 1200 W teljesítmény, 20 sebességfokozat, mosogatógépben mosható tartozékok, folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával és turbo sebesség, vágás, habverés és mixelés, 4 penge, aprító+aprítóedény, keverőedény és habverő mellékelve, rozsdamentes acél keverőszár
26 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENTM785

Botmixerek

Botmixerek

A Botmixerek kategóriában összesen 222 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó botmixerek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább botmixerek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb botmixerek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: botmixerek vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ