Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

KGUARD 8 csatornás DVR + 4x színes kültéri kamera

Termékkatalógus
KGUARD 8 csatornás DVR + 4x színes kültéri kamera
Kamerarendszer - CCTV+IP, 1x SATA HDD csatlakozó, LAN, USB, BNC/VGA, HDMI, távirányító
Kód:  KG201k2 Termékszám:  HD881-WA713APK4

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

KGUARD 8 csatornás DVR + 4x színes kültéri kamera Megszűnt

KGUARD 8 csatornás DVR + 4x színes kültéri kamera

 

A KGUARD kamerarendszer tartozékai, mint a felvevő és a kamerák, mind-mind felhasználóbarát készülékek, mégis mindent tudnak, amit egy modern megfigyelő rendszernek tudnia kell. A rendszer Full HD minőségben játssza fel a képet, amelyet valós időben kódol a H.264 tömörítési technológia segítségével. Ez biztosítja a kiváló képminőséget, és úgy optimalizálja a fájlok méretét, hogy azok tárolásra és online közvetítésre is alkalmasak legyenek. A rendszerhez nem csak analóg Full HD kamerákat lehet csatlakoztatni BNC csatlakozókkal, hanem IP kamerával is kompatibilis, így átfogó megoldást nyújt a különféle, egymástól távol eső pontokból való megfigyelésre.

Legfontosabb jellemzők

  • Komplex megoldás 8 analóg és 2 IP kamerával
  • Kompatibilis max. 1080 pixeles analóg kamerával és max. 8 megapixeles ONVIF IP kamerával
  • Valós idejű feljátszás különféle felbontásban (hibridben is)
  • KVIEW mobilalkalmazás QR párosítással és Push üzenettel
  • A felvételek tárolása HDD-n, USB-n vagy hálózati adattárolón lehetséges
  • A mellékelt kültéri kamerák éjjellátó funkcióval rendelkeznek

Széleskörű megfigyelés

A rendszernek a tárolón kívül semmi másra nincs szüksége. Csatlakoztatni kell hozzá egy VGA vagy HDMI kijelzőt, esetleg televíziót, az egér mellékelve van a csomagban. A felhasználói felületen beállíthatjuk a feljátszás minőségét, a riasztás zónáját és sok mást. A KView alkalmazás segítségével távolról is figyelemmel kísérhetjük a történéseket, mindössze egy okostelefonra vagy táblagépre van ehhez szükségünk. A párosítást megkönnyíti a QR-kód beolvasása. Ezen felül ez a modern megfigyelő rendszer a felvételeket a felhő alapú Dropbox tárhelyen is képes tárolni. A munkahelyünket vagy az otthonunkat állandóan megfigyelhetjük.

A kamerák mellékelve

A mellékelt kamerák kültéri használatra lettek tervezve, ezért a kivitelezésnél nagy gondot fordítottak a minőségre. A kamera bázisa masszív, és ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben. A térmegfigyelés a 720 pixeles felbontású CMOS chip segítségével történik. A kamera az éjjellátó funkciójának köszönhetően éjszaka is megbízhatóan végzi a dolgát. Az éjjeli látótávolsága 20 méter. Biztosak lehetünk abban, hogy semmi sem kerüli el a figyelmét a sötétben, még akkor sem, ha az a távolban történik.

 

Paraméterek

Maximális felbontás
1280 × 720 px Kész!
Maximális éjszakai hatótáv
20 m Kész!
Szélesség
180 mm Kész!
Magasság
65 mm Kész!
Mélység
60 mm Kész!

Videó

Maximális felbontás
1280 × 720 px Kész!
Maximális éjszakai hatótáv
20 m Kész!

Méretek

Szélesség
180 mm Kész!
Magasság
65 mm Kész!
Mélység
60 mm Kész!
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KGUARD 8 csatornás DVR + 4x színes kültéri kamera Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KGUARD 8-kanálový rekordér DVR + 4x barevná venkovní kamera. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KGUARD 8-kanálový rekordér DVR + 4x farebná vonkajšia kamera. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KGUARD 8-Kanal-DVR + 4x Farbe Outdoor-Kamera. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KGUARD 8-Kanal-DVR + 4x Farbe Outdoor-Kamera.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ