A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

KGUARD DSH-002

Termékkatalógus
KGUARD DSH-002
Szett - biztonsági készlet EL434/831-hez, vezeték nélküli riasztó készlet - antenna, PIR, 2 ajtónyitás érzékelő, sziréna, 2 távirányító
Kód:  KG265 Termékszám:  DSH-002

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

KGUARD DSH-002

A KGUARD DSH-002 otthoni biztonsági rendszer megbízható vezeték nélküli megoldás a lakásod, házad, nyaralód vagy akár az irodád és a boltod megvédésére. A rendszer nagy előnye a könnyű telepíthetőség és a felhasználóbarát kezelőfelület. Minden kezelőszervet a lehető legegyszerűbbre alakítottak ki. Határozottan nem lesz szükséged profi szerelőre, sem arra, hogy bonyolult kézikönyveket olvass. A csomag tartalmazza az összes szükséges felszerelést, míg más elemek megvásárolhatóak, és más KGUARD rendszerekkel is integrálható.

Fő jellemzők

  • Minden elem vezeték nélkül kapcsolódik
  • Egyszerű telepítés és kezelés
  • Integrálható más KGUARD rendszerekkel
  • Okostelefonról és tabletről is vezérelhető

Könnyen használható vezeték nélküli biztonsági rendszer

A készlet tartalmazza a helyiséged biztosításához szükséges összes lényeges elemet. A csomagolásban található egy sziréna, egy pár PIR mozgásérzékelő, egy pár ablak-/ajtónyitás érzékelő és két távirányító. Az utolsó elem egy vezeték nélküli antenna, amely összeköti a teljes rendszert, és lehetővé teszi az integrációt más KGUARD rendszerekkel. A rendszer beprogramozható, hogy behatoláskor beindítsa a szirénát, e-mail-t küldjön, aktiválja a képrögzítést, stb. Előnye a Kview Link alkalmazás is, amely lehetővé teszi a rendszer vezérlést okostelefonról vagy tabletről.

Paraméterek

Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

Használat

Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KGUARD DSH-002. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KGUARD DSH-002. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KGUARD DSH-002. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KGUARD DSH-002.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ