Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Kian SlimTab 8 3G R

Termékkatalógus
Kian SlimTab 8 3G R
2,0 1 értékelés
Tablet - Intel Atom C3230 X3 Quad Core 1,2 GHz-es, multitouch IPS 8 "1280 x 800 RAM 1 GB eMMC 8GB, 3G, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, micro SD, OTG, 0,3 megapixeles webkamera + 2 megapixeles, a Google Android 5.1
Kód:  KIA010e Termékszám:  KST83GR10001-KST83GS108000

Kian SlimTab 8 3G R

Kian SlimTab 8 egy tablettát, de felszerelt modern operációs rendszer a Google Android 5.1 Használata révén a legszélesebb körben használt mobil rendszer lesz szó millió alkalmazások. Természetesen van a teljes integráció a Google-szolgáltatások, e-mail, keresés, térképek, felhő tároló.

legfontosabb jellemzői

  • izmos processzorral
  • Kijelző IPS technológiával
  • 3G modem
  • Funkció USB On the Go
  • multitouch réteg
  • Lehetőség helyezze Micro SD kártyával akár 32 GB

sokoldalú berendezés

Így felszerelt tablet létrehozni tökéletes indító eszköz, amely nagyon könnyű megérteni az irányt az újonnan létrehozott multimédiás szórakoztató. Kian SlimTab 8 lesz valójában szolgálnak nem csak fogyasztja az interneten, hanem a filmeket nézni, kedvenc klipek a YouTube-on, és zenét hallgatni. Próbálja ki a népszerű közösségi szolgáltatásokat, videohívások Skype segítségével és néhány egyszerűbb játékokat. Viszonylag nagy multitouch képernyő tennie, hogy meghívja.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kian SlimTab 8 3G R
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KIANO SlimTab 8 3G R. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KIANO SlimTab 8 3G R. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kian SlimTab 8 3G R. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kian SlimTab 8 3G R.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ