A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Apple HomePod Space Gray

Termékkatalógus
Apple HomePod Space Gray
4,9 159 értékelés
Hangsegéd - Apple HomeKit kompatibilis, iOS operációs rendszer támogatása, 2,4 GHz és 5 GHz -es WiFi sáv, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz, 6 darab mikrofon, apple music támogatás, angol és német nyelvű alkalmazás. A termékeket hálózati csatlakozóval szállítjuk, amely nem kompatibilis az E és F típusú aljzatokkal. Az adaptert a megrendelés részeként kiszállítjuk.
Kód:  JA040 Termékszám:  MQHW2LL/A Gyártó honlapja:

Apple HomePod Space Gray

A vonzó kialakítású Apple HomePod okos hangszóró az Apple vállalat egyik legnagyobb újdonsága az utóbbi években. A Google Home berendezések közvetlen konkurenciája közé tartozik. A kialakítása azonban az Apple Music szolgáltatás által történő zenehallgatásra, vagy az Apple Home alkalmazáson keresztül vezérelhető különböző berendezések irányítására szolgál.

Az Apple HomePod hangszóró legfőbb tulajdonságai

  • Okos vezeték nélküli hangszóró az Apple cégtől
  • Az Apple HomePod magas minőségű lejátszását a nagy teljesítményű processzor vezéreli
  • Kényelmes zenelejátszás az Apple Music szolgáltatás segítségével
  • Siri, az okos asszisztens segítségével vezérelhetjük az okosháztartás elemeit is
  • WiFi 802.11ac támogatás MIMO funkcióval
  • Az Apple HomePod kompatibilis az Apple AirPlay 2 technológiával

Az Apple HomePodmagas hangminőséget kínál

Az Apple HomePod vezeték nélküli hangszóró egyszerű, de praktikus formatervezése szórakoztató. De a legfontosabb dolgok belül találhatóak. A központi basszusmeghajtó hét darab magas meghajtóval van kiegészítve, melyek okosan kerültek elhelyezésre az egész kör alakú területen, így biztosítva a magas minőségű lejátszást. Emellett az Apple HomePod mindegyik meghajtója saját erősítővel rendelkezik.

A hangod magas minőségű felvételéről a hat mikrofon gondoskodik, melyek analizálják a helyiségen belüli elhelyezkedést és eszerint szabályozzák ahangbeállításokat. Minderről a nagy teljesítményű Apple A8 processzor gondoskodik, amely szintén ismerős lehet az újabb iPhone-ok felszereltségéből.

Siri és az okos háztartás

Az Apple HomePod vezeték nélküli hangszóró természetesen Siri, az okos asszisztens segítségével kommunikál a világgal. A zene lejátszásán kívül el tudja olvasni a híreket, informál az időjárásról, a forgalomról, átváltja az egységeket, és számol. A HomeKit integrációnak köszönhetően segítségével vezérelhetőek az okos háztartási eszközök is. Harmadik fél alkalmazásainak támogatása idáig sajnos nem volt közzétéve.

Paraméterek

Támogatott OS
iOS Kész!
Hangasszisztensek
Apple HomeKit Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Német Kész!
Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
iOS Kész!
Hangasszisztensek
Apple HomeKit Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Német Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Smart-Home Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Központi egység Kész!

Tulajdonságok

Disztribúció (elosztás)
EU Kész!
Szín
Szürke Kész!

Hang/Audio

Mikrofonok száma
6 Kész!
Támogatott zenei alkalmazások
Apple Music Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Alza, A partner cégünk a mai napon mondott vissza egy megrendelés foglalást szürke, bontott Homepod-ra. Érdeklődnék mikor várható készletre. Saját cég nevében vásárolnám meg. Köszönöm előre is! SG

Kérdések és válaszok: Apple HomePod Space Gray
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple HomePod vesmírně šedý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apple HomePod vesmírne sivý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple HomePod Space Grey. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple HomePod Space Grey.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ