A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

Sylvanian Families Kezdő ház szett

Termékkatalógus
Sylvanian Families Kezdő ház szett
5 6 értékelés
Játékszett - lányoknak, ajánlott életkor: 3 éves kortól, játék magassága 29 cm
Kód:  HRAif1537 Termékszám:  5054131052426 Gyártó honlapja:
Sylvanian Families Kezdő ház szett Megszűnt

Sylvanian Families Kezdő ház szett

Gyermeked játékos és kreatív? Akkor biztosan szerelembe fog esni a Sylvanian Families házzal! Ez az alap házhoz tartozék egy Chocolate Rabbit Girl és 10 darab berendezési tárgy. Ebben a barátságos kis házban mozgathatóak a bútorok. Az emeleten könnyen kivehető a padló, amely előkertként vagy parkolóként szolgálhat. A Sylvanian Families támogatják a fejlesztő játékot, segítik a gyermeki gondolkodás és érzelmek fejlődését 3 éves kortól.

Miért a Sylvanian Families?

  • A figura velúrral borított
  • A figura öltöztethető
  • Hozzájárul a gyermekek egészséges fejlődéséhez
  • Gyermekeknek 3 éves kortól
  • A készlet tartalma 10 darab bútor

Adatok

  • Méretek: 29 × 28,5 × 21,5 cm
  • Anyaga: műanyag, velúr figura

Sylvanian Families segíti az egészséges gyermeki fejlődést

A Sylvanian Families figurákkal való játék fejleszti a gyermekek szociális készségeit 3 éves kortól. A játék során nincsenek szabályok, így a gyermek saját fantáziája és a képzelete szerint teremti meg saját kis világát, ami hozzájárul egészséges fejlődéséhez.  

Alapvető emeletes ház új csomagolásban!

Hála az átlátszó ablak a dobozban, láthatod a tartalmát az összes berendezéssel együtt a házban. Az alap ház alkalmas kezdőknek, akik csak ismerősek a Sylvanian Families világával. A készlet tartalma egy  állat figura, ágy, asztal, székek és egy tűzhely. 

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009. június 18-i játékok biztonságáról szóló 2009/48 / EK irányelvének  és minden szabványnak a cseh törvényhozás értelmében. Természetesen rendelkezik CE megfelelési nyilatkozattal. 

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Játék magassága
29 cm Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Játék magassága

Játék magassága
29 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sylvanian Families Základní patrový dům s příslušenstvím. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sylvanian Families Základný poschodový dom s príslušenstvom verzia 2016. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sylvanian Families Starter-Haus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sylvanian Families Starter-Haus.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ