A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Wireless Display Adapter V2

Termékkatalógus
Wireless Display Adapter V2
4,1 27 értékelés
Vezeték nélküli adapter - képátvitelhez, Wi-Fi, Windows 8.1-es és Android 4.2.1 vagy újabb verziókhoz
Kód:  ME379b Termékszám:  P3Q-00008 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Wireless Display Adapter V2

Nézd nagy képernyőn az összes mérkőzést

Wireless Display Adapter egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül a nézhesd a tartalmakat az okostelefonról, tabletről vagy a laptopról a HDTV-n vagy egy nagy monitoron. Így az online közvetített UEFA EURO mérkőzéseket is úgy nézheted, hogy nem maradsz le a részletekről sem.

Ezzel még azt a mérkőzést is megnézheted nagy képernyőn, amiről lemaradtál. A felvételt elindíthatod a notebookodon, csatlakoztatod a TV-hez a Wireless Display Adapter segítségével, készítesz egy kis popcornt és kezdheted a szurkolást!

le
Wireless Display Adapter V2
le
Wireless Display Adapter V2

Amikor a főnök összehúzza a szemét ...

Mindent eldöntő meccs megy a tévében és te még mindig munkában vagy? Örvendeztesd meg kollégáidat azzal, hogy megosztod a közvetítést a notebookról a nagy képernyőre. Te tovább dolgozhatsz a notebookon és fontos ügyeket oldhatsz meg a kollégákkal – ha éppen nem szerzett valaki gólt!

Nézd egyszerre a meccset és az eredményeket

Nem kell aggódnod, hogy a notebook használhatatlan lesz miközben megosztod az élő közvetítést. A nagy képernyőre történő kivetítés alatt a notebookon nyugodtan megtekintheted a további meccsek  eredményeit.

le
pozadí

Csatlakozz még a kezdőrúgás előtt

Már majdnem elkezdték? Sebaj! A bekötés gyors és szinte nem igényel telepítést. A Wireless Display Adapter csatlakozóit dugd be a HDTV-be vagy monitorba, a notebookból csatlakozz az adapterre, és oszd meg a képernyőt. A meccs után egyszerűen húzd ki az adaptert, dugd össze a végeit és kész.

le
Wireless Display Adapter V2
le
Wireless Display Adapter V2

Mi kell hozzá?

A Wireless Display Adapter bármilyen tartalmat ki tud vetíteni az eszközről a TV-re vagy monitorra a WiFi CERTIFIED Miracast-nak köszönhetően. Ehhez elengedhetetlen, hogy az eszköz rendelkezzen az Intel WiDi támogatással. 

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Forgalmazó. A termék szállítása megrendelés esetén valóban csak a leírás szerinti 2019.09.05. napon lesz esedékes?

Tisztelt Hölgyem/Uram! Szeretnék érdeklődni az alábbi termékkel kapcsolatban: Microsoft Wireless Display Adapter v2 Kb 2 éves Acer (intel core i5, windows 10 op rendeszer) laptopot szeretnék összekötni egy hagyományos led tv-vel (NEM okos). Monitorként szeretném használni, tehát ugyanúgy mindenhez hozzáférni, ahogy egy hagyományos monitornál. Kérdésem a következő: -kell -e bármi a kapcsolathoz? -van-e jobb vagy olcsóbb megoldás? -mennyivel "rosszabb" a minőség a hdmi kábelhez képest? Válaszát előre is köszönöm!

Kérdések és válaszok: Wireless Display Adapter V2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Wireless Display Adapter V2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Wireless Display Adapter V2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wireless Display Adapter V2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wireless Display Adapter V2.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ