Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

KingCamp Viborg 8.0

Termékkatalógus
KingCamp Viborg 8.0
5 1 értékelés
Derékalj - felfújható, vastagsága 8 cm, vízálló, mérete 200 × 77 cm (H×Sz), tömege 840 g, mérete összecsomagolva 30 × 13 cm (H×Sz), javítókészlet a csomag része, hőállóság 2,5 m²K/W, szürke kivitel
Kód:  SPTking44 Termékszám:  6927194775474

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

KingCamp Viborg 8.0

A KingCamp Viborg 8.0

A KingCamp Viborg 8.0 felfújható derékalj egy pazar kiegészítő kalandoroknak, akik értékelik a nagyobb kényelmet alvás közben. Nagy előnye a biztonsági szelep, amellyel 10 másodperc alatt felfújhatod és leeresztheted a derékaljat. A 8 cm-es magasság elősegíti a minőségi alvást minden helyzetben, minden helyen. A kilyukadás vagy a mechanikai sérülések ellen kiváló minőségű anyagokat használtak. A 200 cm-es hosszúság minden kirándulónak elegendő, a kompakt csomag pedig mindössze 30 × 13 cm-es. A KingCamp Viborg 8.0 felfújható alátét tömege 840 g.

A KingCamp Viborg 8.0 derékalj legfontosabb jellemzői

  • A KingCamp Viborg 8.0 derékalj biztonsági szeleppel büszkélkedhet
  • Vastagsága eléri a 8 cm-t
  • Becsült hőellenállás (R-value) 2,5 m²K/W
  • A kicsomagolt derékalj méretei: 200 × 77 cm
  • A becsomagolt derékalj méretei: 30 × 13 cm
  • Tömeg: 840 g
  • A KingCamp Viborg 8.0 felfújható derékalj fehér színben készült

A KingCamp Viborg 8.0 derékalj könnyen becsomagolható utazáshoz

A mellékelt fekete szállítótáska gondoskodik a KingCamp Viborg 8.0 derékalj egyszerű szállításáról. A felfújható alátét néhány pillanat alatt üzembe helyezhető. Minimalista formájú, 30 × 13 cm-es méretre hajtogatható. Tömege 0,84 kg. Kompakt méreteinek és alacsony tömegének köszönhetően könnyen hordozható. Használhatod kempingezéshez, kirándulásokon, horgászáshoz, túrázáshoz és egyéb szabadtéri tevékenységekhez. A KingCamp Viborg 8.0 derékalj jó szigetelést biztosít a talajtól, így mindig melegben és kényelmesen alhatsz.

KingCamp Viborg 8.0
KingCamp Viborg 8.0

A KingCamp Viborg 8.0 derékaljat könnyű üzembe helyezni

A KingCamp Viborg 8.0 derékalj egyszerű telepítési rendszerrel büszkélkedhet, amely kompresszort igényel a felfújáshoz. 10 másodperc alatt felfújhatod vagy leeresztheted a kívánt méretre. Kinyitott állapotban 200 × 77 × 8 cm-es, és egy felnőtt kényelmesen elfér rajta. A kényelmes alvást hab töltet biztosítja, amely puha és védi a gerincet. A derékalj becsomagolásához használd a szállítótáskát. Gondosan összehajtva kinyomhatod belőle a maradék levegőt, és egy minimális méretű kemping alátét marad belőle.

A KingCamp Viborg 8.0 minőségi kidolgozással büszkélkedhet

A KingCamp Viborg 8.0 felfújható derékalj 75D poliészter szövetből készült TPU bevonattal, amely ellenáll a nedvességnek és a mechanikai sérüléseknek. Értékelni fogod az egyszerű karbantartást. A KingCamp Viborg 8.0 felfújható alátét kiváló hőszigetelést és szilárd alapot biztosít az egészséges alváshoz, és a nedvességnek is ellenáll. Kempingezésre alkalmas, de otthoni körülmények között is használható, például alhatnak rajta a látogatók. A csomag egy javítókészletet is tartalmaz az esetleges sérülések esetére.

KingCamp Viborg 8.0
KingCamp Viborg 8.0

Miniatűr méretek

A KingCamp Viborg 8.0 felfújható derékalj hihetetlenül miniatűr méretűre összehajtható. Így bárhová magaddal viheted.

KingCamp Viborg 8.0

Biztonsági szelep

A KingCamp Viborg 8.0 derékalj felfújásához és leeresztéséhez egy biztonsági szelep áll készen, amely jelentősen megkönnyíti a derékalj felfújását és leeresztését.

KingCamp Viborg 8.0

Vízálló felület

A KingCamp Viborg 8.0 derékalj felülete strukturált formával rendelkezik, amely hozzájárul a nedvesség elvezetéséhez. Így mindig száraz maradsz, még akkor is, ha nedves környezetben kempingezel.

KingCamp Viborg 8.0

Paraméterek

Szín
Szürke Kész!
Típus
Derékalj Kész!
Konstrukció
Felfújható Kész!
Tömeg
840 g Kész!
Szélesség
77 cm Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Típus

Típus
Derékalj Kész!
Konstrukció
Felfújható Kész!

Tömeg

Tömeg
840 g Kész!

Méret - csomagolatlan

Szélesség
77 cm Kész!
Hossz
200 cm Kész!
Vastagság
8 cm Kész!

Méret - csomagolt

Szélesség
13 cm Kész!
Hosszúság
30 cm Kész!

Tulajdonságok

R-Value
2,5 Kész!
Tulajdonságok
Vízálló Kész!
Csomag tartalma
Javítókészlet Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KingCamp Viborg 8.0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KingCamp Viborg 8.0. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KingCamp Viborg 8.0.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ