A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Kingston 16 GB 2400 MHz DDR4 ECC Reg KSM24RD8 / 16mA

Termékkatalógus
Kingston 16 GB 2400 MHz DDR4 ECC Reg KSM24RD8 / 16mA
RAM memória - 1 x 16 GB, 19200 MB/s, feszültség: 1,2 V, Dual Rank, ECC és Regisztrált
Kód:  DSS0375a08 Termékszám:  KSM24RD8/16MAI Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kingston 16 GB 2400 MHz DDR4 ECC Reg KSM24RD8 / 16mA Megszűnt

Kingston 16 GB 2400 MHz DDR4 ECC Reg KSM24RD8 / 16mA

A Kingston memória modul növeli a szerverek teljesítményét, így azok megbírkóznak a multitaskinggal és a kihívást jelentő feladatokkal is. Ez a modul tökéletes kompatibilitása miatt zökkenőmentesen dolgozik a kiválasztott szerverekkel. Kiváló választás, ha bővíteni szeretné szervere memóriáját - különösen ha nagy teljesítményre van szükség a nagy adatterhelés vagy a növekvő felhasználói igények miatt.

A Kingston memória főbb jellemzői 

  • szerver-kompatibilis rendszermemória
  • Memória típusa: DDR4
  • Saját memóriavezérlője megkönnyíti a többi szerverkomponens munkáját
  • Magas működési frekvencia
  • A csomag egy Kingston modult tartalmaz
  • Regisztrált memória
  • Memória kapacitás: 16 GB

Rendszermemória ECC technológiával

Az ECC valós időben ellenőrzi a memóriában tárolt adatok integritását. Képes megtalálni és kijavítani az egybites, és észlelni a kétbites hibákat. Néhány memóriavezérlő az ECC-vel együttműködve képes még összetettebb hibákat is kijavítani. A legtöbb profi alaplap ECC-támogatással rendelkező memóriát igényel, mivel a paritás ellenőrzéssel a memória maximális kontrollt ér el az adatforgalom felett. A paritás azt jelenti, hogy egy bitet (úgynevezett paritásbit) hozzáadnak egy  bináris kódsorhoz, amit aztán egy egyszerű hibafeltáró kódként használnak az átvitt adatok integritásának megerősítésére.

Dedikált vezérlővel ellátott memória

A regisztrált memória saját vezérlője irányítja az egyes memória modulok hozzáférését, így megkönnyíti  az alaplapon vagy a processzoron található memória vezérlő munkáját. Kifelé a memória egy modulként viselkedik - ez a regisztrált chip intézi az írást és az olvasást az egyes memória sejtekből, és a vezérlőnek már csak ezen műveletek eredményét továbbítja. Ez növeli a hatékonyságot és a feldolgozási sebességet még több memóriamodul egyidejű használata esetén is. Néhány szerveralaplap kifejezetten regisztrált memóriát igényel.

 

Paraméterek

Használat
Szerverhez Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!
Memória típusa
DDR4 Kész!
RAM memória mérete
16 GB Kész!
A csomagban található modulok száma
1 db Kész!

Használat & típus

Használat
Szerverhez Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!
Memória típusa
DDR4 Kész!

Kapacitás

RAM memória mérete
16 GB Kész!
A csomagban található modulok száma
1 db Kész!
Modulok a csomagolásban
1x16GB Kész!

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia
2 400 MHz Kész!
Időzítés
CL17 Kész!
Áteresztőképesség
19 200 MB/s Kész!

Interfész

Feszültség
1,2 V Kész!
Egyéb jellemzők
ECC, Regisztrált Kész!
Világítás színe
Megvilágítás nélkül Kész!
Több paraméter

A Kingston Technology egy amerikai vállalat, amely számítógépes perifériák gyártására szakosodott. A vállalat története 1987-ig nyúlik vissza, amikor a Tajvanról bevándorolt John Tu és David Sun megalapította a céget. A Kingston főleg adattároló eszközök - USB flash meghajtók, valamint HDD-k és SSD-k – gyártására összpontosít, valamint a cég a DRAM-ok valaha volt legfontosabb gyártója is.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kingston 16 GB 2400 MHz DDR4 ECC Reg KSM24RD8 / 16mA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston 16GB DDR4 2400Mhz Reg ECC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kingston 16GB DDR4 2400Mhz Reg ECC KSM24RD8/16MAI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston 16 Gigabyte DDR4 2400Mhz Reg ECC KSM24RD8/16MAI. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston 16 Gigabyte DDR4 2400Mhz Reg ECC KSM24RD8/16MAI.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ