A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Kingston 16 GB DDR4 2400 MHz CL17 ECC Registered

Termékkatalógus
Kingston 16 GB DDR4 2400 MHz CL17 ECC Registered
RAM memória - 2Rx8, PC4-19200, feszültség: 1,20 V
Kód:  DE65t2b2c Termékszám:  KVR24R17D8/16 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kingston 16 GB DDR4 2400 MHz CL17 ECC Registered

A sokéves fejlesztési és gyártási tapasztalattal bíró Kingston DDR4 memóriamodulja nagyteljesítményű munkaállomásokba és szerverekbe készülnek. Támogatják az ECC Registered technológiát, valós időben, bármilyen késleltetés nélkül ellenőrzi a memóriában tárolt adatok integritását. Megtalálja, és ki tudja javítani az egy bitnyi hibákat, illetve jelezni tudja a kétbites hibákat. Egyes memóriavezérlők ECC-s modulokkal dolgozva nagyobb mértékű hibák javítására is képesek. A legtöbb szerver alaplap megköveteli az ECC-t támogató memóriamodulokat..

Legfontosabb jellemzői

  • 16 GB kapacitás
  • ECC Registered
  • Munkaállomások és szerverek részére
  • Csúcsteljesítmény és megbízhatóság
  • Maximalizálja a számítógép teljesítményét

A registered memóriamodulok saját vezérlővel vannak ellátva, amely irányítja az adatok áramlását az egyes memóriachipekhez, ezzel megkönnyítve az alaplapi vagy processzorban lévő memóriavezérlő dolgát. A memória külsőre úgy viselkedik, mintha egy modul lenne – register chip – amely kezeli az egyes memóriacellák írását/olvasását, a vezérlőnek csak a műveletek végeredményét adja át. Ezzel növekszik a memória hozzáférés hatékonysága és a feldolgozás sebessége több modul egyidejű használatakor. Egyes szerver alaplapok megkövetelik a registered memóriamodulokat.

Paraméterek

Használat
Szerverhez Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!
Memória típusa
DDR4 Kész!
RAM memória mérete
16 GB Kész!
A csomagban található modulok száma
1 db Kész!

Használat & típus

Használat
Szerverhez Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!
Memória típusa
DDR4 Kész!

Kapacitás

RAM memória mérete
16 GB Kész!
A csomagban található modulok száma
1 db Kész!

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia
2 400 MHz Kész!
Időzítés
CL17 Kész!

Interfész

Feszültség
1,2 V Kész!
Egyéb jellemzők
ECC, Regisztrált Kész!
Több paraméter

A Kingston Technology egy amerikai vállalat, amely számítógépes perifériák gyártására szakosodott. A vállalat története 1987-ig nyúlik vissza, amikor a Tajvanról bevándorolt John Tu és David Sun megalapította a céget. A Kingston főleg adattároló eszközök - USB flash meghajtók, valamint HDD-k és SSD-k – gyártására összpontosít, valamint a cég a DRAM-ok valaha volt legfontosabb gyártója is.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kingston 16 GB DDR4 2400 MHz CL17 ECC Registered Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston 16GB DDR4 2400MHz CL17 ECC Registered. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kingston 16 GB DDR4 2400 MHz CL17 ECC Registered. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston 16 Gigabyte DDR4 2400MHz CL17 ECC Registered. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston 16 Gigabyte DDR4 2400MHz CL17 ECC Registered.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ