A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Kingston 16GB DDR4 2133MHz ECC Registered

Termékkatalógus
Kingston 16GB DDR4 2133MHz ECC Registered
RAM memória - adott Dell szerverek részére
Kód:  DE65r2b1 Termékszám:  KTD-PE421/16G Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kingston 16GB DDR4 2133MHz ECC Registered

A Kingston DDR4 típusú memória modult erőteljes Dell munkaállomásokhoz és szerverekhez tervezték. Támogatja az ECC Registered technológiát és kapacitása 16 gigabájt. Az ECC technológia átláthatóan és valós időben figyeli  a memóriában tárolt adatok integritását és képes kijavítani az egybites, és észlelni a kétbites hibákat. Bizonyos memóriavezérlők képesek nagyobb volumenű hibákat is kijavítani az ECC-vel együttműködve. A legtöbb szerver igényli az ECC memória támogatást.

A Registered memória fel van szerelve egy saját vezérlővel, amely az egyes memória modulokhoz való hozzáférést irányítja, megkönnyítve ezzel az alaplapon vagy a processzorban található memóriakezelő munkáját. A memória kifelé úgy viselkedik, mint egy modul, amely ír és olvas az egyedi memória cellákból, és ezeknek a műveleteknek az eredményét küldi el a vezérlőnek. Ez növeli a memória-hozzáférés hatékonyságát és a feldolgozási sebességet, akár több memória modul egyidejű használata esetén is. Számos szerver igényli a regisztrált memóriát. 

Műszaki adatok:

Típus:
DDR4 ECC Registered

Kapacitás:
16 gigabájt

Működési frekvencia:
2133 MHz

Kompatibilis készülékek:
Dell - PowerEdge R630
Dell - PowerEdge R730
Dell - PowerEdge R730xd
Dell - PowerEdge T630
Dell - Precision Workstation T5810

Paraméterek

Használat
Szerverhez Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!
Memória típusa
DDR4 Kész!
RAM memória mérete
16 GB Kész!
A csomagban található modulok száma
1 db Kész!

Használat & típus

Használat
Szerverhez Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!
Memória típusa
DDR4 Kész!

Kapacitás

RAM memória mérete
16 GB Kész!
A csomagban található modulok száma
1 db Kész!

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia
2 133 MHz Kész!

Interfész

Egyéb jellemzők
ECC, Passzív hűtés, Regisztrált Kész!
Több paraméter

A Kingston Technology egy amerikai vállalat, amely számítógépes perifériák gyártására szakosodott. A vállalat története 1987-ig nyúlik vissza, amikor a Tajvanról bevándorolt John Tu és David Sun megalapította a céget. A Kingston főleg adattároló eszközök - USB flash meghajtók, valamint HDD-k és SSD-k – gyártására összpontosít, valamint a cég a DRAM-ok valaha volt legfontosabb gyártója is.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kingston 16GB DDR4 2133MHz ECC Registered Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston 16GB DDR4 2133MHz ECC Registered. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kingston 16GB DDR4 2133MHz ECC Registered. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston 16 Gigabyte DDR4 2133MHz ECC Registered. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston 16 Gigabyte DDR4 2133MHz ECC Registered.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ