Shop roku 30 dnů na vrácení

Kingston 8GB DDR3 1600MHz ECC Registered Single Rank (KTL-TS316S/8G)

Termékkatalógus
Kingston 8GB DDR3 1600MHz ECC Registered Single Rank (KTL-TS316S/8G)
RAM memória - kiválasztott Lenovo szerverekhez
Kód:  DSS0319a3 Termékszám:  KTL-TS316S/8G

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kingston 8GB DDR3 1600MHz ECC Registered Single Rank (KTL-TS316S/8G) Megszűnt

Kingston 8GB DDR3 1600MHz ECC Registered Single Rank (KTL-TS316S/8G)

A Kingston memória modul a szerverek teljesítményének javítására szolgál, amikor több vagy igényesebb feladat fut. Ez a modul kifejezetten Lenovo szerverekhez ajánlott, amelyekkel tökéletesen kompatibilis. Ez egy kiváló választás, ha bővíteni kell a szerver memóriáját - különösen akkor, ha szükség van nagyobb teljesítményre, a felhasználók igényeinek megfelelőn, hogy feltöltsék a szükséges adatokat és programokat.

Az ECC technológia átlátható és valós idejű ellenőrzést végez a memóriában tárolt adatok sértetlenségével kapcsolatban. Megtalálhatja és kijavíthatja a hibát egy bitben, és hibákat észlelhet két bitben. Néhány memóriavezérlő még nagyobb méretű hibákat is kijavíthat az ECC-vel együttműködve. A legtöbb szerver viszont elvárja azt, hogy ECC támogatással rendelkező memóriamoduljuk legyen. A paritásvezérléssel kombinálva a memória maximálisan szabályozza a továbbított adatokat. A paritás azon alapszik, hogy az egy bites szóhoz hozzárendel egy segédinformációt (ún. paritásbit), és ennek köszönhetően ellenőrizhető az átvitt adatok eredetisége.

A regisztrált memóriák saját vezérlővel vannak ellátva, amely kezeli az egyes memóriamodulokhoz való hozzáférést, csökkentve az alaplap vagy processzor memória-vezérlőjének igényeit. Kívülről a memória egyetlen modulként működik - a regiszter chip -, amely az egyes memóriacellákba való írásért és az ezekből történő olvasásért a felelős, és a vezérlőnek csak a műveletek eredményét adja át. Így növekszik a memóriahozzáférés hatékonysága és a feldolgozási sebesség akár egyszerre több memóriamodul használata esetén is. Néhány kiszolgálólemez megköveteli, hogy regisztrált memóriájuk legyen.

A memória egyetlen függetlenül címezhető területet (memória rangot) tartalmaz egy 72 bites busz szélességgel (64 bit adat és 8 bites ECC kód). A legtöbb szerver chipset korlátozott számú memóriahelyet vagy meghatározott memória konfigurációt tartalmaz az egyes résekhez, ezért fontos, hogy figyeljünk erre a számra a jövőbeni frissítések tekintetében. Miután elérte az alaplap maximális memóriaterületét, még akkor sem tehet hozzá egy másik modult, ha még van szabad memóriahely.

Paraméterek

Használat
Szerverhez Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!
Memória típusa
DDR3 Kész!
RAM memória mérete
8 GB Kész!
A csomagban található modulok száma
1 db Kész!

Használat & típus

Használat
Szerverhez Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!
Memória típusa
DDR3 Kész!

Kapacitás

RAM memória mérete
8 GB Kész!
A csomagban található modulok száma
1 db Kész!

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia
1 600 MHz Kész!

Interfész

Egyéb jellemzők
ECC, Regisztrált Kész!
Több paraméter

A Kingston Technology egy amerikai vállalat, amely számítógépes perifériák gyártására szakosodott. A vállalat története 1987-ig nyúlik vissza, amikor a Tajvanról bevándorolt John Tu és David Sun megalapította a céget. A Kingston főleg adattároló eszközök - USB flash meghajtók, valamint HDD-k és SSD-k – gyártására összpontosít, valamint a cég a DRAM-ok valaha volt legfontosabb gyártója is.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kingston 8GB DDR3 1600MHz ECC Registered Single Rank (KTL-TS316S/8G) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston 8GB DDR3 1600MHz ECC Registered Single Rank (KTL-TS316S/8G). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kingston 8GB DDR3 1600MHz ECC Registered Single Rank. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston 8 Gigabyte DDR3 1600MHz ECC Single Rank Registrierte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston 8 Gigabyte DDR3 1600MHz ECC Single Rank Registrierte.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ