30 dnů na vrácení Shop roku

Kingston 8 GB DDR4 2666Mhz ECC Reg KSM26RS8 / 8HAI

Termékkatalógus
Kingston 8 GB DDR4 2666Mhz ECC Reg KSM26RS8 / 8HAI
RAM memória - a kiválasztott szerverekhez
Kód:  DSS0375a01 Termékszám:  KSM26RS8/8HAI Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kingston 8 GB DDR4 2666Mhz ECC Reg KSM26RS8 / 8HAI Megszűnt

Kingston 8 GB DDR4 2666Mhz ECC Reg KSM26RS8 / 8HAI

A Kingston memória modul növeli a szerverek teljesítményét, így azok megbírkóznak a multitaskinggal és a kihívást jelentő feladatokkal is. Ez a modul tökéletes kompatibilitása miatt zökkenőmentesen dolgozik a kiválasztott szerverekkel. Kiváló választás, ha bővíteni szeretnéd szervered memóriáját - különösen ha nagy teljesítményre van szükség a nagy adatterhelés vagy a növekvő felhasználói igények miatt.

A Kingston memória főbb jellemzői 

  • szerver-kompatibilis rendszermemória
  • Memória típusa: DDR4
  • Saját memória vezérlője megkönnyíti a többi szerver komponens munkáját
  • Magas működési frekvencia
  • A csomag egy Kingston modult tartalmaz
  • Regisztrált memória
  • Memória kapacitás: 8 GB

Rendszermemória ECC technológiával

Az ECC valós időben ellenőrzi a memóriában tárolt adatok integritását. Képes megtalálni és kijavítani az egybites, és észlelni a kétbites hibát. Néhány memória vezérlő az ECC-vel együttműködve képes még nagyobb léptékű hibákat is kijavítani. A legtöbb profi alaplap is ECC támogatással rendelkező memóriát igényel, mivel a paritás ellenőrzéssel a memória maximális kontrollt ér el az adatforgalom felett. 

Memória dedikált vezérlővel

A regisztrált memória saját vezérlője irányítja az egyes memória modulok hozzáférését, így megkönnyíti  az alaplapon vagy a processzoron található memória vezérlő munkáját. Kifelé a memória egy modulként viselkedik - a regisztrált chip intézi az írást és az olvasást az egyes memória sejtekből és a vezérlőnek már csak ezen műveletek eredményét továbbítja. Ez növeli a hatékonyságot és a feldolgozási sebességet még több memóriamodul egyidejű használata esetén is. Néhány szerver alaplap kifejezetten regisztrált memóriát igényel.

 

Paraméterek

Használat
Szerverhez Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!
Memória típusa
DDR4 Kész!
RAM memória mérete
8 GB Kész!
Memória frekvencia
2 666 MHz Kész!

Használat & típus

Használat
Szerverhez Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!
Memória típusa
DDR4 Kész!

Kapacitás

RAM memória mérete
8 GB Kész!

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia
2 666 MHz Kész!

Interfész

Egyéb jellemzők
Regisztrált Kész!
Több paraméter

A Kingston Technology egy amerikai vállalat, amely számítógépes perifériák gyártására szakosodott. A vállalat története 1987-ig nyúlik vissza, amikor a Tajvanról bevándorolt John Tu és David Sun megalapította a céget. A Kingston főleg adattároló eszközök - USB flash meghajtók, valamint HDD-k és SSD-k – gyártására összpontosít, valamint a cég a DRAM-ok valaha volt legfontosabb gyártója is.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kingston 8 GB DDR4 2666Mhz ECC Reg KSM26RS8 / 8HAI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston 8GB DDR4 2666Mhz Reg ECC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kingston 8 GB DDR4 2 666 Mhz Reg ECC KSM26RS8/8HAI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston 8 Gigabyte DDR4 2666Mhz Reg ECC KSM26RS8/8HAI. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston 8 Gigabyte DDR4 2666Mhz Reg ECC KSM26RS8/8HAI.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ