Shop roku 30 dnů na vrácení

Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL11 ECC Registered Single Rank

Termékkatalógus
Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL11 ECC Registered Single Rank
5 1 értékelés
RAM memória - PC3-12800, CL11-11-11, feszültség 1.5V
Kód:  DE538c5 Termékszám:  KVR16R11S4/8

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL11 ECC Registered Single Rank Megszűnt

Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL11 ECC Registered Single Rank

A gyors és kiváló minőségű DDR3-as memóriamodult nagy teljesítményű rendszerekhez, szerverekhez és többprocesszoros számítógépekhez tervezték, ahol megnövekszik a teljesítmény többfeladatos és igényes feladatok esetében. Támogatja az ECC regisztrált technológiát, amelyet megkövetelnek a professzionális rendszerek. A Kingston memóriamodulokat az alaplap- és a számítógépgyártók ajánlják, amely tökéletes választás a kompatibilitás és a megbízhatóság érdekében.

Az ECC technológia átláthatóan ellenőrzi a memóriában tárolt adatintegritást valós időben. Képes észlelni és kijavítani a hibát egy bitben, és észleli a hibákat két bitben. Egyes memóriavezérlők az ECC-vel együttműködve még nagyobb nagyságrendű hibákat is kijavíthatnak. A legtöbb kiszolgálólemezhez ECC memória támogatás szükséges. Paritásellenőrzéssel együttműködve a memória eléri a maximális adatátviteli vezérlést.

A regisztrált memóriák olyan vezérlővel rendelkeznek, amely vezérli az egyes memóriamodulokhoz való hozzáférést, és ezzel megkönnyíti az alaplapon vagy processzoron lévő memóriavezérlőknek a munkáját. A memória kifelé úgy viselkedik, mint egyetlen modul - a regiszter chip -, amely felelős az egyes memóriacellák írásáért és olvasásáért, és a vezérlőnek átadja e műveletek kimenetelét. Ez növeli a memória hozzáférés hatékonyságát és a feldolgozási sebességet, még akkor is, ha több memóriamodult használnak egyszerre. Néhány kiszolgáló alaplapja regisztrált memóriát igényel.


A memória egy saját címzett területet (memória rangot) tartalmaz 72 bites gyűjtősínnel (64 bites adat és 8 bites ECC kód). A szerver chipek nagy része korlátozott memóriaosztással vagy közvetlenül meghatározott memória konfigurációval rendelkezik minden egyes bővítőhelyhez, ezért ezeket az információkat figyelembe kell venni jövőbeni frissítések vásárlásakor - ha eléri a teljes memóriát az alaplapon, akkor nem adhat hozzá másik modult, még akkor sem, ha vannak szabad memóriahelyek.

Az "x4"-es chip-el rendelkező memóriamodulokat a legigényesebb alkalmazásokhoz tervezték, amelyek támogatják a széles körű szakmai technológiákat, mint például a többszörös bites hibajavítás, Chipkill, memória mosás vagy Intel Single Device DataCorrection (SDDC), így ezek ideálisak kritikus alkalmazásokhoz, valamint fontos szerverekhez.

A Kingston Technology egy amerikai vállalat, amely számítógépes perifériák gyártására szakosodott. A vállalat története 1987-ig nyúlik vissza, amikor a Tajvanról bevándorolt John Tu és David Sun megalapította a céget. A Kingston főleg adattároló eszközök - USB flash meghajtók, valamint HDD-k és SSD-k – gyártására összpontosít, valamint a cég a DRAM-ok valaha volt legfontosabb gyártója is.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL11 ECC Registered Single Rank Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL11 ECC Registered Single Rank. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL11 ECC Registered Single Rank. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston 8 Gigabyte DDR3 1600MHz ECC CL11 Registriert Single Rank. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston 8 Gigabyte DDR3 1600MHz ECC CL11 Registriert Single Rank.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ