Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Kingston Compact Flash 4GB

Termékkatalógus
Kingston Compact Flash 4GB
4,7 70 értékelés
Memóriakártya
Kód:  DT302 Termékszám:  CF/4GB

Kingston Compact Flash 4GB

A legnépszerűbb nagykapacitású memóriatárak egyike, a Kingston cég CompactFlash kártyája megfelel a kapacitás és az alacsony ár közötti szakadék nagy követelményeinek. A digitális videokamerák, fényképezőgépek, PDA-k és egyéb digitális eszközök felhasználói könnyen és gyorsan áttehetik a fájlokat a számítógépre egy akkora kártya segítségével, ami belefér a tenyerébe.

A gyors memória chipeknek és hatékony memória vezérlőknek köszönhetően a Kingston CompactFlash kártyák nagy kapacitásúak és ésszerű sebességgel működnek, nagyon kedvező áron. 

  



Megbízhatóság és minőség


Ugyanúgy, mint a Kingston cég többi termékét, a CompactFlash meóriakártyáit is gondosan tesztelték, kitűnnek nagy megbízhatóságukkal és a gyártó élethosszig tartó garanciát ad rájuk. Valójában nincs bennük mozgó alkatrész, ami a gyakori szállítás miatt károsodhat és így értéktelenné teheti az ön adatait.



Paraméterek és speifikációk:
Típus: Compact Flash I
Kapacitás: 4GB
Interface: 50-pin
Méretek: 36,4 x 42,8 x 3,3 mm
Súly: 10 g

Paraméterek

Tárolókapacitás (HDD + SSD)
4 GB Kész!
Memóriakártya típusa
Compact Flash Kész!

Kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD)
4 GB Kész!

Típus

Memóriakártya típusa
Compact Flash Kész!

A Kingston Technology egy amerikai vállalat, amely számítógépes perifériák gyártására szakosodott. A vállalat története 1987-ig nyúlik vissza, amikor a Tajvanról bevándorolt John Tu és David Sun megalapította a céget. A Kingston főleg adattároló eszközök - USB flash meghajtók, valamint HDD-k és SSD-k – gyártására összpontosít, valamint a cég a DRAM-ok valaha volt legfontosabb gyártója is.

Megjegyzés:
» További Memóriakártyák

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kingston Compact Flash 4GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston Compact Flash 4GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kingston Compact Flash 4 GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston Compact Flash 4 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston Compact Flash 4 GB.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ