Akvizice ApF HU Shop roku

Kingston DataTraveler 2000 4GB

Termékkatalógus
Kingston DataTraveler 2000 4GB
5 1 értékelés
Pendrive - USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-A, 4 GB kapacitás, 12 MB/s írási sebesség, 80 MB/s olvasási sebesség, hw billentyűzet, kulcstartóval, vízálló, fém, színe: kék
Kód:  DU352i1a1 Termékszám:  DT2000/4GB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kingston DataTraveler 2000 4GB

Kingston DataTraveler ideális társ minden olyan esetben, ha szükség van az adatok biztonságos tárolására anélkül, hogy illetéktelen kezekbe kerülhetnének. Ez a pendrive a hozzáférést csak egy jelszó a beépített billentyűzeten való beírásával teszi lehetővé - megadhatod, hogy ez egy szó vagy számkombináció legyen. A második védelmi réteget az XTS módban végbemenő 256 bites titkosítás biztosítja a pendrive memóriájában.

Főbb jellemzői

  • Hozzáférés biztosítása egy jelszó beírásával az alfanumerikus billentyűzeten
  • 256 bites titkosítás a lemez memóriájában
  • Gyors olvasási (80 MB/s) és írási sebesség (12 MB/s)
  • Megbízható Kingston termék
  • 4 GB kapacitás
  • USB 3.1

Első a biztonság

A Kingston Data Traveler 2000 flash meghajtó ideális, ha olyan adatokat szeretnél biztonságosan tárolni, amelyeket nem szeretnéd, hogy mások is lássanak. Dupla biztonsággal rendelkezik. Az első biztonsági korlát egy jelszó, amelyet közvetlenül a flash meghajtó testébe integrált alfanumerikus billentyűzetbe kell beírni. Rajtad múlik, hogy ez egy szó vagy egy számjegy kombináció lesz-e. A második réteg a 256 bites titkosítás, amely közvetlenül a lemez memóriájában fut. Az is fontos, hogy a választott PIN-kód nem tárolódik soha a lemezen, és teljesen elkülönül az adatoktól.

Az adatok gyors olvasására és írására

A DataTraveler 2000 nem csak biztonságos, de nagyon gyors is. Az USB 3.1 interfész lehetővé teszi az adatok gyors olvasását és írását. A pendrive olvasásnál  akár 80 MB/s, és írásnál 12MB/s sebességet ér el. Így az az érzékeny adatok írásánál és olvasásánál nem fogsz túl sok időt tölteni.

Paraméterek

Tárolókapacitás (HDD + SSD)
4 GB Kész!
Interfész
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Kész!
Csatlakozó
USB-A Kész!
Olvasási sebesség
80 MB/s Kész!
Írási sebesség
12 MB/s Kész!

Kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD)
4 GB Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Kész!
Csatlakozó
USB-A Kész!

Sebesség

Olvasási sebesség
80 MB/s Kész!
Írási sebesség
12 MB/s Kész!

Működés és funkció

Anyag
Fém Kész!
Biztonság
HW billentyűzet Kész!
Kivitel
Vízálló, Lezárható Kész!
Felszerelés
Kulcstartó Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

Méret & súly

Szélesség
20 mm Kész!
Magasság
10,5 mm Kész!
Hosszúság
80 mm Kész!
Több paraméter

A Kingston Technology egy amerikai vállalat, amely számítógépes perifériák gyártására szakosodott. A vállalat története 1987-ig nyúlik vissza, amikor a Tajvanról bevándorolt John Tu és David Sun megalapította a céget. A Kingston főleg adattároló eszközök - USB flash meghajtók, valamint HDD-k és SSD-k – gyártására összpontosít, valamint a cég a DRAM-ok valaha volt legfontosabb gyártója is.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kingston DataTraveler 2000 4GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston DataTraveler 2000 4GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kingston DataTraveler 2000 4 GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston DataTraveler 2000 4 Gigabyte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston DataTraveler 2000 4 Gigabyte.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ