Shop roku 30 dnů na vrácení

Kingston DataTraveler Elite G2 128 gigabájt

Termékkatalógus
Kingston DataTraveler Elite G2 128 gigabájt
4,5 2 értékelés
Pendrive - USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-A, 128 GB kapacitás, 70 MB/s írási sebesség, 180 MB/s olvasási sebesség, kulcstartóval, stílusos, fém, fekete kivitel
Kód:  DU349e33 Termékszám:  DTEG2/128GB

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kingston DataTraveler Elite G2 128 gigabájt

A Kingston DataTraveler Elite G2 pendrive rendkívül ellenálló fémből készült, így biztonságos adathordozóként szolgál nem csak az adatvesztést illetően,hanem a zord időjárási körülményekkel szemben is - nem csak tartós, hanem vízálló is. Sőt, az adatok nagyon gyors írási és olvasási képességének köszönhetően használata nem vesz túl sok időt igénybe. A 128GB-os kapacitása ideális a fontos dokumentumok vagy fényképek tárolására, így a pendrive használható mind a munkahelyén és a mindennapi háztartási célokra egyaránt.

 Kingston DataTraveler Elite G2 pendrive főbb jellemzői

  • Elegáns, tartós és gyors flash meghajtó, amit szeretni fog
  • Olvasási sebessége 180 megabájt / s, írási sebessége 70 megabájt / sec
  • Kapacitás: 128 GB - elég mindenhez, amire szüksége van
  • Praktikus méreteinek hála a Kingston DataTraveler Elite G2 pendrive könnyedén elfér a zsebében
  • Tartós fém váz - adatai mindig biztonságban lehetnek
  • USB 3.1, visszafelé kompatibilis az USB 3.0 és USB 2.0-al is

Magas ellenállású

A Kingston Traveler Elite G2 egy nagyon tartós termék, amelyre mindenkor számíthat. A test anyaga tartós cink, amely mindig gondoskodik az adatok tökéletes védelméről. A pendrive vízálló, így nem kell aggódnia, hogy az adatok károsodnak az esőben. A pendrive strapabíró is egyben, így még a hosszabb utazások során is elkísérik adatai. Tehát a Kingston DataTraveler Elite G2 a nyilvánvaló választás.

Elit sebesség

Az összes pendrive legfontosabb paramétere annak sebessége. Ön sem szeretne hosszú perceket tölteni az adatok pednrive-ra történő másolásával. A Kingston DataTraveler Elite G2 ebben a tekintetben valóban villámgyors meghajtó. Olvasási sebessége eléri akár a 180 MB / s sebességet, míg az írási sebessége pedig 70 MB / s. Ez lehetővé teszi a modern USB 3.1 interfész használatát, visszafelé pedig kompatibilis az USB 3.0 és USB 2.0-val. Széles operációs rendszerekkel kompatibilis - zökkenőmentesen megbirkózik a Windows, a Mac OS (10.9 verzió), a Linux és Chrome OS rendszerével.

Paraméterek

Tárolókapacitás (HDD + SSD)
128 GB Kész!
Interfész
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Kész!
Csatlakozó
USB-A Kész!
Olvasási sebesség
180 MB/s Kész!
Írási sebesség
70 MB/s Kész!

Kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD)
128 GB Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Kész!
Csatlakozó
USB-A Kész!

Sebesség

Olvasási sebesség
180 MB/s Kész!
Írási sebesség
70 MB/s Kész!

Működés és funkció

Anyag
Fém Kész!
Felszerelés
Kulcstartó Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méret & súly

Szélesség
19 mm Kész!
Magasság
10,8 mm Kész!
Hosszúság
59,37 mm Kész!
Több paraméter

A Kingston Technology egy amerikai vállalat, amely számítógépes perifériák gyártására szakosodott. A vállalat története 1987-ig nyúlik vissza, amikor a Tajvanról bevándorolt John Tu és David Sun megalapította a céget. A Kingston főleg adattároló eszközök - USB flash meghajtók, valamint HDD-k és SSD-k – gyártására összpontosít, valamint a cég a DRAM-ok valaha volt legfontosabb gyártója is.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kingston DataTraveler Elite G2 128 gigabájt Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston DataTraveler Elite G2 128GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kingston DataTraveler Elite G2 128 GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston DataTraveler Elite G2 128 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston DataTraveler Elite G2 128 GB.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ