Akvizice ApF HU Shop roku

Kingston DataTraveler GE9 8 gigabájt

Termékkatalógus
Kingston DataTraveler GE9 8 gigabájt
4,6 103 értékelés
Pendrive - USB 2.0, fém, bevont 24K arany
Kód:  DU352e Termékszám:  DTGE9/8GB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kingston DataTraveler GE9 8 gigabájt

Exkluzív stick tárolt elegáns fém ház aranyozott 24 karátos arany, ami azt extra tartósság, hanem a luxus fémes beképzelt hozzá egy stílusos kiegészítő. Kis mérete miatt alkalmas notebook, ultrabooks és tablettát, és mégis a kapacitása több mint elegendő. A DataTraveler pendrive biztos lehet benne, hogy az Ön adatai biztonságban és ezen kívül is vigye magával.


stílusos kiegészítő


Clip Flash Drive gombot, tartsa azt a zsebben vagy a laptop táska. Rendkívül elegáns fém kivitel biztosan felhívja magára a figyelmet, hogy a környezetben. Ez az elegáns divatos kiegészítő, amely biztosan tetszeni mindkét szerelmeseinek tisztességes megjelenése, hanem a gyakorlati igénylő felhasználók a lehető legkisebb méretben.
 

Multimédia a zsebében


Office-fájlok, sok órányi zene, egy csomó filmet, vagy más fájlok vannak, köszönhetően a nagy kapacitású kéznél. Fájlok átvitele is köszönhető, hogy az USB 2.0 támogatást maximális adatátviteli sebesség akár 480 Mb / s nagyon gyorsan.

egyszerűen csatlakoztassa


Felejtsd el a hosszadalmas az illesztőprogramok telepítéséhez. USB Flash Drive egyszerűen csatlakoztassa a számítógéphez, és néhány percen belül elérhetők lesznek anélkül, hogy a gyártó honlapján vagy bárhol máshol, hogy töltse le és telepítse a járművezetők - rendszerekre vonatkozik, amelyek támogatják az USB Mass Storage (Windows 8, 7, Vista, XP és 2000 Linux és Mac OS).

Műszaki adatok:

kapacitás:
8 gigabájt

Támogatott operációs rendszerek:
Microsoft Windows 7 / Vista / XP
Apple Mac
Linux

felület:
USB 2.0

méretek:
39 x 12.35 x 4.55 mm

Paraméterek

Tárolókapacitás (HDD + SSD)
8 GB Kész!
Interfész
USB 2.0 Kész!
Kivitel
Miniatűr, Tartós Kész!
Felszerelés
Kulcstartó Kész!
Szín
Arany Kész!

Kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD)
8 GB Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB 2.0 Kész!

Működés és funkció

Kivitel
Miniatűr, Tartós Kész!
Felszerelés
Kulcstartó Kész!

Szín

Szín
Arany Kész!

Méret & súly

Szélesség
12,35 mm Kész!
Magasság
4,55 mm Kész!
Hosszúság
39 mm Kész!
Több paraméter

A Kingston Technology egy amerikai vállalat, amely számítógépes perifériák gyártására szakosodott. A vállalat története 1987-ig nyúlik vissza, amikor a Tajvanról bevándorolt John Tu és David Sun megalapította a céget. A Kingston főleg adattároló eszközök - USB flash meghajtók, valamint HDD-k és SSD-k – gyártására összpontosít, valamint a cég a DRAM-ok valaha volt legfontosabb gyártója is.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kingston DataTraveler GE9 8 gigabájt Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston DataTraveler GE9 8GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kingston DataTraveler GE9 8 GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston Datatraveler 8 GB GE9. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston Datatraveler 8 GB GE9.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ