Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Kingston DataTraveler MicroDuo 64GB

Termékkatalógus
Kingston DataTraveler MicroDuo 64GB
4,8 48 értékelés
Pendrive - USB 2.0, olvasási sebessége akár 30 MB/s, írási sebessége akár 15 MB/s, USB-OTG funkció
Kód:  DU352l3 Termékszám:  DTDUO/64GB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kingston DataTraveler MicroDuo 64GB

 

Egy flash meghajtó két arca


Exkluzív flash meghajtó hordozható eszközökhöz. Lehetővé teszi az olyan készülékek tárhelyének bővítését, amelyek csak microUSB csatlakozóval rendelkeznek, mint pl. az okostelefonok és tabletek. Ugyanez igaz a hagyományos USB csatlakozós eszközökre, mint a laptop vagy autórádió, is.

 

 

Az egyik oldalon microUSB


A Kingston DataTraveler MicroDuo gyorsan és csökkentés nélkül kiterjeszti az USB-OTG funkcióval rendelkező telefonok vagy tabletek tárhelyét. A flash meghajtó az adatok átvitelére microUSB csatlakozóval rendelkezik, amellyel hordozható készülékekhez kapcsolódhat. Nagy tárhelyének köszönhetően a fényképeid, sok órányi zene, egy csomó film vagy más fájlok mindig kéznél lesznek.

 

A másik oldalon klasszikus USB


A klasszikus USB 2.0 csatlakozót igazán sok eszköz támogatja. Csak csatlakoztasd egy laptophoz, TV-hez vagy autórádióhoz, és már le is játszhatod a kedvenc zenédet. A MicroDuo egyszerűen univerzálisan használható.

Felejtsd el az illesztőprogramok hosszadalmas telepítését. Az USB flash meghajtót egyszerűen csatlakoztathatod a számítógéphez, és néhány pillanaton belül elérhetők lesznek az adataid. Nem kell a gyártó honlapjáról letölteni, majd installálni a vezérlőprogramot - azokra a rendszerekre vonatkozik, amelyek támogatják az USB Mass Storage-t (Windows 8, 7, Vista, XP és 2000 Linux és Mac OS). Minden, amit a flash meghajtón tárolsz, mindig könnyen elérhetsz, és fájlok megosztása is rendkívül hatékony lesz, az akár 480 Mb/s átviteli sebesség miatt.

 

Apró és praktikus

 

A MicroDuo egy nagyon kicsi eszköz, amely rengeteg tárhelyet rejt magában. Nincs szükség átalakítókra, mivel tartalmazza mindkét legszélesebb körben használt csatlakozót. Tehát, ha nem elég a memóriakártya tárhelye, a flash meghajtó szívesen átveszi a szerepét. A fájlok megosztása és másolása az eszközök között szintén könnyebb, mint egy online szolgáltatással, a memóriakártya áthelyezésével, vagy a vezeték csatlakoztatásával a számítógéphez.

 

 

 

 

 

 

A kompatibilis eszközök listája:

Acer:
ICONIA A1-810, ICONIA Tab A700

Asus:
Memo Pad ME302, Memo Pad 10 ME102, trasformer Pad TF-100

Fujitsu:
LTE F-01D

Huawei:
MeidaPad S7-301u (P), Butterfly, Butterfly S, Desire (A8181), Desire VC T328d, HTC J (Z321e), HTC Sensation XE Beats audio Z715e, újat (2013), One X

Lenovo:
A3000

Motorola:
Droid Razr HD (XT926)

Samsung:
8. megjegyzés, Galaxy Note (GT-N7000), Galaxy Note II (GT-N7100), Galaxy Note II (GT-N900), GALAXY R (GT-I9103), Galaxy S, Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4, MAGA 6 '3

Sony:
SGPT111JP / S, SGPT112TW / S, SGPTT211JP / S, Sony Xperia S (ST26), SONY XPERIA Z (C6602), Xperia TX LT29i

Paraméterek

Tárolókapacitás (HDD + SSD)
64 GB Kész!
Interfész
USB 2.0 Kész!
Csatlakozó
Micro USB-B Kész!
Funkciók
OTG Kész!
Kivitel
Miniatűr Kész!

Kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD)
64 GB Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB 2.0 Kész!
Csatlakozó
Micro USB-B Kész!

Működés és funkció

Funkciók
OTG Kész!
Kivitel
Miniatűr Kész!

Szín

Szín
Barna Kész!

Méret & súly

Szélesség
8,6 mm Kész!
Magasság
16,5 mm Kész!
Hosszúság
27,6 mm Kész!
Több paraméter

A Kingston Technology egy amerikai vállalat, amely számítógépes perifériák gyártására szakosodott. A vállalat története 1987-ig nyúlik vissza, amikor a Tajvanról bevándorolt John Tu és David Sun megalapította a céget. A Kingston főleg adattároló eszközök - USB flash meghajtók, valamint HDD-k és SSD-k – gyártására összpontosít, valamint a cég a DRAM-ok valaha volt legfontosabb gyártója is.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kingston DataTraveler MicroDuo 64GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston DataTraveler MicroDuo 64GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kingston DataTraveler MicroDuo 64GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston Datatraveler MicroDuo 64GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston Datatraveler MicroDuo 64GB.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ