Rapture Shop roku

Kingston DataTraveler Mini Pendrive 32 gigabájt cián szín

Termékkatalógus
Kingston DataTraveler Mini Pendrive 32 gigabájt cián szín
4,6 72 értékelés
Pendrive - USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), 32 GB kapacitás, írási sebesség akár 15 MB/s, olvasási sebesség akár 70 MB/s, miniatűr, fém, stílusos és tartós, kulcstartó
Kód:  DU352h4l Termékszám:  DTM30/32GB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kingston DataTraveler Mini Pendrive 32 gigabájt cián szín Megszűnt

Kingston DataTraveler Mini Pendrive 32 gigabájt cián szín

 

Elvárás minden mobileszköztől, amint azt a nevük azt sugallja, hogy a lehető legkisebbek és legkönnyebbek legyenek, ami sajnos egyes esetekben azt jelenti, hogy tárolókapacitásuk nem megfelelő. A Mini DataTraveler Pendrive segítségével bővítheted laptopjaidnak, ultrabookjaidnak vagy autórádióidnak tárolóhelyét, mindezt ráadásul több színbeállításban, aszerint, hogy mi illik a stílusodhoz.

 

 

A gyakorlati használatra felkészült a DataTraveler Mini Flashdisk-et a nyakadba akaszthatod, vagy akár a kulcsaid mellé is felfűzheted. A használat ugyanolyan egyszerű, mint az ajtó nyitása egy közönséges kulcs segítségével. A lemeznek nincs sapkája és nincs csúszó mechanizmusa sem. Csatlakoztasd az USB csatlakozóba és máris használatra kész. A gombok továbbra is megmaradnak, és amikor csak szüksége van rá, készen állnak. Ezenkívül ne aggódj a károsodástól, mert az  az ütésálló és karcolásálló fémtest megvédi félten őrzött adataidat.

 


 

Megbízhatóság és minőség


DataTraveler Mini kínál elegendő kapacitással, ahol lehet tárolni a kedvenc adatok, így folyamatosan minden alkalommal. Csakúgy, mint minden más termék, Kingston és rudakat gondosan tesztelt, nagy megbízhatóság és a gyártók adnak öt év garancia.

Valójában nincs bennük mozgó alkatrész, ami oka lehet barangolni károsíthatják és lekicsinyelni így az adatokat.

 

Minőség és megbízhatóság


A DataTraveler Mini USB Flash Drive elegendő kapacitást kínál a kedvenc adataid tárolásához, ráadásul minidig a kezed ügyében van. Mint minden más Kingston termékhet, a flash meghajtókat alaposan tesztelték, kiválóan megbízhatók, sőt a gyártó ötéves garanciát nyújt.

Nem tartalmaznak olyan mozgó alkatrészeket, amelyek a gyakori használat következtében megsérülhetnek, így károsíthatnák az adatokat.

Paraméterek

Tárolókapacitás (HDD + SSD)
32 GB Kész!
Interfész
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Kész!
Olvasási sebesség
70 MB/s Kész!
Írási sebesség
15 MB/s Kész!
Anyag
Fém Kész!

Kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD)
32 GB Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Kész!

Sebesség

Olvasási sebesség
70 MB/s Kész!
Írási sebesség
15 MB/s Kész!

Működés és funkció

Anyag
Fém Kész!
Kivitel
Miniatűr, Tartós Kész!
Felszerelés
Kulcstartó Kész!

Szín

Szín
Fekete, Kék Kész!

Méret & súly

Szélesség
12,66 mm Kész!
Magasság
5,98 mm Kész!
Hosszúság
42,33 mm Kész!
Több paraméter

A Kingston Technology egy amerikai vállalat, amely számítógépes perifériák gyártására szakosodott. A vállalat története 1987-ig nyúlik vissza, amikor a Tajvanról bevándorolt John Tu és David Sun megalapította a céget. A Kingston főleg adattároló eszközök - USB flash meghajtók, valamint HDD-k és SSD-k – gyártására összpontosít, valamint a cég a DRAM-ok valaha volt legfontosabb gyártója is.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kingston DataTraveler Mini Pendrive 32 gigabájt cián szín Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston DataTraveler Mini 32GB azurový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kingston DataTraveler Mini 32GB azúrový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston DataTraveler Mini 32 Gigabyte cyan. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston DataTraveler Mini 32 Gigabyte cyan.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ