Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Kingston DataTraveler SE9 16GB

Termékkatalógus
Kingston DataTraveler SE9 16GB
4,6 1479 értékelés
Pendrive - USB 2.0, USB-A, 16 GB kapacitás, 6 MB/s írási sebesség, 12 MB/s olvasási sebesség, miniatűr, tartós, kulcstartóval, stílusos, fém, színe: ezüst
Kód:  DU352d1 Termékszám:  DTSE9H/16GB

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kingston DataTraveler SE9 16GB

 

Exkluzív pendrive egy elegáns fém burkolatban, amely rendkívüli tartósságot biztosít, ugyanakkor stílusos kiegészítőként szolgál. Kis mérete és nagy tárhelye miatt jól alkalmazható notebookokhoz, ultrabookokhoz és tabletekhez. A DataTraveler pendrive birtokában számíthatsz rá, hogy az adataid biztonságban és mindig veled lesznek.


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

stílusos kiegészítő
 

Stílusos kiegészítő

Az SE9 pendrive kulcstartón, a zsebedben vagy egyszerűen a laptoptáskádban is hordozható. A rendkívül tervezésnek hála nem vonja magára a rosszalló tekinteteket, sőt stílusos divatkiegészítőként szolgál, amely kielégíti mind a művészi igényeket, mind a praktikus elvárásokat, amelyek megkövetelik a lehető legkisebb méretet.


Egyszerűen csak csatlakoztassa

Felejtsd el a hosszadalmas illesztőprogram telepítést. Csak csatlakoztasd az SE9-et és már készen is áll a használatra. Ehhez nem kell az illesztőprogramok keresésével fáradoznod, reménykedve, hogy megfelelően feltelepülnek. A pendrive minden USB háttértárral rendelkező operációs rendszert támogat (Windows 8, 7, Vista, XP és 2000 Linux és Mac OS).

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Snadné připojení
 

Paraméterek

Tárolókapacitás (HDD + SSD)
16 GB Kész!
Interfész
USB 2.0 Kész!
Csatlakozó
USB-A Kész!
Olvasási sebesség
12 MB/s Kész!
Írási sebesség
6 MB/s Kész!

Kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD)
16 GB Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB 2.0 Kész!
Csatlakozó
USB-A Kész!

Sebesség

Olvasási sebesség
12 MB/s Kész!
Írási sebesség
6 MB/s Kész!

Működés és funkció

Anyag
Fém Kész!
Kivitel
Miniatűr, Tartós Kész!
Felszerelés
Kulcstartó Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Méret & súly

Szélesség
12,35 mm Kész!
Magasság
4,55 mm Kész!
Hosszúság
39 mm Kész!
Több paraméter

A Kingston Technology egy amerikai vállalat, amely számítógépes perifériák gyártására szakosodott. A vállalat története 1987-ig nyúlik vissza, amikor a Tajvanról bevándorolt John Tu és David Sun megalapította a céget. A Kingston főleg adattároló eszközök - USB flash meghajtók, valamint HDD-k és SSD-k – gyártására összpontosít, valamint a cég a DRAM-ok valaha volt legfontosabb gyártója is.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kingston DataTraveler SE9 16GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston DataTraveler SE9 16GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kingston DataTraveler SE9 16 GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston DataTraveler SE9 16GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston DataTraveler SE9 16GB.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ