Shop roku 0% splátky Siguro

Kingston HyperX 3K SSD 480GB

Termékkatalógus
Kingston HyperX 3K SSD 480GB
4,7 7 értékelés
SSD meghajtó - 2,5”, SATA III, TRIM, MLC, SandForce, olvasási sebessége akár 540 MB/s, írási sebessége akár 450 MB/s
Kód:  FT130j Termékszám:  SH103S3/480G Gyártó honlapja:

Kingston HyperX 3K SSD 480GB


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Azonnali sebesség akár a számítógépen
 

A számítógép azonnal felgyorsul

Az ultra-gyors NAND memória chipekkel az adatok írási sebessége eléri a 450 MB/s határt, olvasáskor pedig akár 540 MB/s sebességgel száguld. Ezek az értékek jelentősen meghaladják a régi mágneslemezekét. Első kézből tapasztalhatod meg az operációs rendszer villámgyors reagálását és az igényes alkalmazások és játékok gyors indítását.


Biztonságos adattárolás

A rendkívül gyors adatátviteli sebesség mind íráskor mind olvasáskor teljes mértékben kihasználja a legújabb generációs SATA III (6 Gbit/s) nyújtotta lehetőségeket. Az energiatakarékos és gyors SandForce lemezvezérlő technológiával együtt teljes élettartamukon át biztosítják a maximális adatvédelmet.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Kingston HyperX 3K
 

Paraméterek

Méret

Szélesség
69,85 mm (6,99 cm) Kész!
Magasság
9,5 mm (0,95 cm) Kész!
Mélység
100 mm (10 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
97 g (0,1 kg) Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Kingston Technology egy amerikai vállalat, amely számítógépes perifériák gyártására szakosodott. A vállalat története 1987-ig nyúlik vissza, amikor a Tajvanról bevándorolt John Tu és David Sun megalapította a céget. A Kingston főleg adattároló eszközök - USB flash meghajtók, valamint HDD-k és SSD-k – gyártására összpontosít, valamint a cég a DRAM-ok valaha volt legfontosabb gyártója is.

Megjegyzés:
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kingston HyperX 3K SSD 480GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston HyperX 3K SSD 480GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kingston HyperX 3K SSD 480GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston HyperX 3K SSD 480 Gigabyte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston HyperX 3K SSD 480 Gigabyte.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ