A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

HyperX Savage SSD 120GB

Termékkatalógus
HyperX Savage SSD 120GB
5 10 értékelés
SSD meghajtó 2.5 ", SATA III, 7 mm, olvasás, legfeljebb 560 megabájt / sec, írjon akár 360 megabájt / sec
Kód:  FT132g1 Termékszám:  SHSS37A/120G Gyártó honlapja:

HyperX Savage SSD 120GB

Jelölés HyperX az előjoga csak a leggyorsabb cég termékei Kingston. Nejinak je tomu i v případě špičkového SSD disku Kingston HyperX Savage s ultravysokými rychlostmi jak při čtení, tak při zápisu.

legfontosabb jellemzői

  • Phison vezérlő a teljesítmény a SATA 3.0 (6 Gb / s)
  • Fel kell gyorsítani a 560 MB / s olvasási és amikor a 360 MB / sec írási

Élvonalbeli technológia

SSD HyperX Savage kínál akár hihetetlen erő és a sebesség - 560 megabájt olvasási / írási 530 megabájt / sec. Modern SSD csak 7 mm vastag illeszkedik mind a számítógép és a laptop.Drive prémium memória chipek és az új generációs négymagos nyolccsatornás memória vezérlő Phison S10. Érték IOPS amikor olvasás / írás akár 100k / 89k.

Teszi PC Indított

Az eredmény: egy rendkívül érzékeny multitasking és gyorsabb a teljes rendszer, melynek teljesítménye megmarad a magas szintű, akkor is, ha a lemez megtelt. Disk ezzel a nagy sebességű írni és olvasni, ideális választás mindazok számára, akik ezt igénylik a gépek gyorsabb betöltés és a játék működik több program egyszerre, és az azonnali választ a rendszer. Továbbá, a szükséges idő a rendszer működtetéséhez rövidebb lesz, és a számítógép vagy a laptop lesz kész a munka sokkal gyorsabb.

A Kingston Technology egy amerikai vállalat, amely számítógépes perifériák gyártására szakosodott. A vállalat története 1987-ig nyúlik vissza, amikor a Tajvanról bevándorolt John Tu és David Sun megalapította a céget. A Kingston főleg adattároló eszközök - USB flash meghajtók, valamint HDD-k és SSD-k – gyártására összpontosít, valamint a cég a DRAM-ok valaha volt legfontosabb gyártója is.

Megjegyzés:
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HyperX Savage SSD 120GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HyperX Savage SSD 120GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HyperX Savage SSD 120GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HyperX Savage SSD 120GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HyperX Savage SSD 120GB.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ