30 dnů na vrácení Shop roku

Kingston Micro SDHC 8GB Class 4 + SD adapter és USB olvasó

Termékkatalógus
Kingston Micro SDHC 8GB Class 4 + SD adapter és USB olvasó
4,6 183 értékelés
Memóriakártya - micro SDHC, 8 GB, 4 MB/s olvasási sebesség, 4 MB/s írási sebesség, Class 4
Kód:  DU007k8 Termékszám:  MBLY4G2/8GB Gyártó honlapja:
Kingston Micro SDHC 8GB Class 4 + SD adapter és USB olvasó Megszűnt

Kingston Micro SDHC 8GB Class 4 + SD adapter és USB olvasó

Sikerült az utóbbi időben szert tenni egy új okostelefonra, tabletre, digitális fényképezőre, netán kamerára, és bővíteni szeretné annak tárhelyét? A Kingston memóriakártyák segítségével ez nem okoz problémát.

Az ön egész mobil és digitális élete: fényképek, zeneszámok, dokumentumok, videók és személyes információk. Most mindezt elmentheti egy Kingston Micro SDHC kártyára, és könnyedén kezelheti őket, ráadásul az USB olvasónak és az SD adapternek hála mindezt többféle platformon.


"Ultrahordozható" és multifunkcionális


Az épp hogy csak egyujnyi nagyságú adathordozó, mely az SD adapter és USB olvasó által teljesen univerzális, kiváló mind számítógépekhez, tabletekhez, okostelefonokhoz, fényképezőgépekhez és kamerákhoz egyaránt. Az olvasó is kellemesen kompakt, és a kis hurok segítségével könnyedén hozzáköthető a mobiltelefonhoz, a kulcstartóhoz, vagy akár zsebre is tehetjük.




Megbízhatóság és minőség


Mint minden más Kingston termék, a Micro SDHC memóriakártyák is gondosan le vannak tesztelve, így elképesztő megbízhatóságukkal kiemelkednek a szürke tömegből, ráadásul a gyártó élettartam garanciát is biztosít (csak magára a mamóriakártyára érvényes, az olvasóra a klasszikus kétéves garancia).




Műszaki adatok:

Típus:
Micro SDHC (TransFlash)

Kapacitás:
8 GB

Garantált adatátviteli sebesség:
4 MB/s (Class 4)

Méretek:
15 x 11 x 1 mm

Súly:
1,41 g

A csomagolás tartalma:
Micro SDHC kártya
SD adapter

Paraméterek

Lemez tárolókapacitása
0,01 GB Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
8 GB Kész!
Olvasási sebesség
4 MB/s Kész!
Írási sebesség
4 MB/s Kész!

Kapacitás

Lemez tárolókapacitása
0,01 GB Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
8 GB Kész!

Sebesség

Olvasási sebesség
4 MB/s Kész!
Írási sebesség
4 MB/s Kész!

Sebességkategória

Sebességosztály
Class 4 Kész!
Több paraméter

A Kingston Technology egy amerikai vállalat, amely számítógépes perifériák gyártására szakosodott. A vállalat története 1987-ig nyúlik vissza, amikor a Tajvanról bevándorolt John Tu és David Sun megalapította a céget. A Kingston főleg adattároló eszközök - USB flash meghajtók, valamint HDD-k és SSD-k – gyártására összpontosít, valamint a cég a DRAM-ok valaha volt legfontosabb gyártója is.

Megjegyzés:
» További Memóriakártyák

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kingston Micro SDHC 8GB Class 4 + SD adapter és USB olvasó Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston MicroSDHC 8GB Class 4 + SD adaptér a USB čtečka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kingston microSDHC 8GB Class 4 + SD adaptér a USB čítačka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Speicherkarte Kingston MicroSDHC 8 Gigabyte Klasse 4 + SD-Adapter und USB-Lesegerät. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Speicherkarte Kingston MicroSDHC 8 Gigabyte Klasse 4 + SD-Adapter und USB-Lesegerät.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ