A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Kingston SSDNow KC400 1TB 7mm Upgrade bundle kit

Termékkatalógus
Kingston SSDNow KC400 1TB 7mm Upgrade bundle kit
SSD meghajtó - 2.5 ", SATA III, olvasás akár 550 MB/s, írás akár 530 MB/s
Kód:  FT134q1 Termékszám:  SKC400S3B7A/1T Gyártó honlapja:

Kingston SSDNow KC400 1TB 7mm Upgrade bundle kit

A modern SSD az 1000 gigabájtos kapacitásával a klasszikus lemezmeghajtó helyére lép és a sebessége jelentősen felülmúlja azt. Az alkalmazások és játékok sokkal gyorsabban töltődnek be mint a régi merevlemezes meghajtón, így lehetővé teszi az adokhoz való azonnali hozzáférést, amely növelni fogja az FPS-t a modern játékokban még akkor is, ha nagyon jelentős terjedelmű adatot tartalmaznak és mindez csak néhány pillanat műve lesz. Rendkívül gyors adatátviteli sebesség mind írás és olvasás esetében, teljes mértékben kihasználva a legújabb generációs SATA III (6 Gb / s) előnyeit.

Legfontosabb jellemzői

  • Komplett csomag a könnyű telepítéshez
  • Rendkívül gyors helyettesítője a merevlemezes meghajtónak (akár 15 x gyorsabb)
  • Elegendő kapacitással rendelkezik az összes szükséges alkalmazáshoz és az adataihoz
  • Nagy sebességű I / O műveletek és alacsony válaszadási idő
  • Biztonságos adattárolás a háztartási és a vállalati szektorban
  • A meghajtó alkalmas PC -hez és notebook-hoz egyaránt

Gyors hozzáférés az adataidhoz

Az SSD meghajtó fel van szerelve a legújabb generációs Phison 3110 vezérlőkkel, amelyek hozzáférést biztosítanak az adatcsatornákhoz és a 8 magos processzorhoz. A meghajtó akár 550 MB/s olvasási sebességet és 530 MB/s írási sebességet ér el.  Az adataid a technológiák együttesen teljeskörű védelmet és intelligens elosztást biztosítanak a teljes életciklusra vonatkozóan. A memóriacellák kopásának mértéke figyelemmek kísérhető a  S.M.A.R.T. és a TRIM parancs támogatás révén annak köszönhetően, hogy felgyorsítja a meghajtó hozzáférését még hosszas használat esetén is.

Univerzális és megbízható

Köszönhetően a meghajtó kis tömegének, kiváló jelölt a hordozható számítógépekben való felhasználásra. Nélkülöz minden mozgó alkatrészt (abszolút halk), az elektromos fogyasztása és az ebből eredő melegedés a lehető legalacsonyabb a hagyományos meghajtókoz képest és így a megnövekedett mennyiségű adat is teljes biztonságban marad még akkor is, ha nem szándékos behatások érik a meghajtót. Az adatvédelmet tovább erősíti technológiája és a SmartECC SmartRefresh megoldással, amely megakadályozza a hibás olvasást és hiba esetén képes annak javítására és helyreállítására.

A csomagolás tartalmazza az összes tartozékot, amelyek a lemez telepítéshez szükségesek a klasszikus PC-k és notebookokhoz.

 

Paraméterek

Méret

Szélesség
69,9 mm (6,99 cm) Kész!
Magasság
7 mm (0,7 cm) Kész!
Mélység
100,1 mm (10,01 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
60 g (0,06 kg) Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Kingston Technology egy amerikai vállalat, amely számítógépes perifériák gyártására szakosodott. A vállalat története 1987-ig nyúlik vissza, amikor a Tajvanról bevándorolt John Tu és David Sun megalapította a céget. A Kingston főleg adattároló eszközök - USB flash meghajtók, valamint HDD-k és SSD-k – gyártására összpontosít, valamint a cég a DRAM-ok valaha volt legfontosabb gyártója is.

Megjegyzés:
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kingston SSDNow KC400 1TB 7mm Upgrade bundle kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston SSDNow KC400 1TB 7mm Upgrade bundle kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kingston SSDNow KC400 1 TB 7 mm Upgrade bundle kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston SSDNow KC400 1TB 7mm Upgrade bundle kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston SSDNow KC400 1TB 7mm Upgrade bundle kit.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ